Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülnétek gyereket a párotokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnétek gyereket a párotoknak, aki alkoholista? Doldozik, de mindennap iszik 4-5 sört, nem jár el kocsmába, ezt munka után otthon.40 éves, én pedig 44, de már van gyerekem, de nem közös. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Figyelt kérdés
2018. dec. 8. 10:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
9%
A gyakorikerdesek.hu-függők is elgondolkozhatnának a saját függőségükről, igényel-e már beavatkozást, ha emlékeznek még az oldalon feltett korábbi kérdésekre és ennyi időt eltöltenek ezen az oldalon :DDD
2018. dec. 8. 11:27
 22/34 anonim ***** válasza:
85%
ha a masik kerdezo meg ez ugyanaz a nő akkor boldog szulinapot neki, hiszen 5 napja még 43 volt, mostmár 44 :)
2018. dec. 8. 11:33
 23/34 anonim ***** válasza:
74%

Tok mindegy mit irunk amugy.

Szulsz egy alkesznek, 44 evesen, lesz majd egy beteg gyereked a nyomorba.

Az ilyeneknek mint te tiltanam meg,h szulhessen.

2018. dec. 8. 11:36
 24/34 anonim ***** válasza:
78%

Alkesz ék még 21 évesen is szülnek, nemhogy 44 évesen. Más tészta, hogy szétmennek utána.

32/f

2018. dec. 8. 11:48
 25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem tudom melyik másik kérdezőről beszéltek,jelenleg ezt a kérdést írtam ki és korábban vagy 5 éve egy másikat.Csak volt egy kérdésem.A páromnak nincs gyereke,de igen iszik napi sört,mint ahogy sannos magyarországon nagyon sokan.De köszönöm szépen.
2018. dec. 8. 11:48
 26/34 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szülök és nem is tervezzük.Véleményekre voltam kíváncsi.
2018. dec. 8. 11:50
 27/34 anonim ***** válasza:
83%

Nem. Amugy sem szeretnek szülni , utalom az alkoholistákat.

Nem szenvednek egy alkesz mellett.

2018. dec. 8. 11:51
 28/34 anonim ***** válasza:
29%

Nem jó ötlet kérdező. 44 vagy és te vagy kettőtök közül a be számítható. A gyerek legelőbb 62 éves korodban tud a saját lábára állni, ha úgy van. Te tudod, de szerintem jól gondold meg.

32/f

2018. dec. 8. 11:51
 29/34 anonim ***** válasza:
78%
Gyereket nem másnak szülsz, hanem valakitől szülsz.Alkoholistától nincs értelme szülni.A piás üveg egy függőnek mindig fontosabb lesz, mint bármi más.Ehhez nem kell diploma sem, hogy az ember tudja.
2018. dec. 8. 12:56
 30/34 anonim ***** válasza:
80%

Kizárt . Amúgy ezt csak zárójelben jegyzem meg,nyilván baromira nem érint engem, de nem értem,mi a francnak kell boldog -boldogtalannak gyereket szülni ? Ez valami kitétel a nőknél,hogy az összes palinak akivel összejönnek pottyantani kell egyet ? :D

Amúgy 5 évet éltem együtt egy alkoholistával még fiatalabb koromban ,mai napig nem értem,hogy lehettem ilyen hülye és miért nem hagytam ott a fenébe pár hónap után. Ott is 2-3 sörrel kezdődött,először csak szabadnapokon, utána már munkából hazaérve is gyakran ittas volt,a végén pedig 1 üveg whisky is lecsúszott neki gond nélkül,vagy igazából bármi ,addig ivott amíg volt . Elitta a pénzünket,adósságba verte magát, még hónapokkal azután hogy kidobtam a lakásból is rajtam keresték a haverjai a kölcsönadott pénzüket . Fizikálisan nem volt agresszív,verbálisan sokszor , megalázott mások előtt,igénytelen lett . Ha ez kell ,akkor hajrá . Ne legyél olyan hülye mint én,meg sokan mások . 44 évesen még bőven találhatsz ennél ezerszer jobbat magadnak.

2018. dec. 8. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!