Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülnétek gyereket a párotoknak, aki alkoholista? Doldozik, de mindennap iszik 4-5 sört, nem jár el kocsmába, ezt munka után otthon.40 éves, én pedig 44, de már van gyerekem, de nem közös. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Tok mindegy mit irunk amugy.
Szulsz egy alkesznek, 44 evesen, lesz majd egy beteg gyereked a nyomorba.
Az ilyeneknek mint te tiltanam meg,h szulhessen.
Alkesz ék még 21 évesen is szülnek, nemhogy 44 évesen. Más tészta, hogy szétmennek utána.
32/f
Nem. Amugy sem szeretnek szülni , utalom az alkoholistákat.
Nem szenvednek egy alkesz mellett.
Nem jó ötlet kérdező. 44 vagy és te vagy kettőtök közül a be számítható. A gyerek legelőbb 62 éves korodban tud a saját lábára állni, ha úgy van. Te tudod, de szerintem jól gondold meg.
32/f
Kizárt . Amúgy ezt csak zárójelben jegyzem meg,nyilván baromira nem érint engem, de nem értem,mi a francnak kell boldog -boldogtalannak gyereket szülni ? Ez valami kitétel a nőknél,hogy az összes palinak akivel összejönnek pottyantani kell egyet ? :D
Amúgy 5 évet éltem együtt egy alkoholistával még fiatalabb koromban ,mai napig nem értem,hogy lehettem ilyen hülye és miért nem hagytam ott a fenébe pár hónap után. Ott is 2-3 sörrel kezdődött,először csak szabadnapokon, utána már munkából hazaérve is gyakran ittas volt,a végén pedig 1 üveg whisky is lecsúszott neki gond nélkül,vagy igazából bármi ,addig ivott amíg volt . Elitta a pénzünket,adósságba verte magát, még hónapokkal azután hogy kidobtam a lakásból is rajtam keresték a haverjai a kölcsönadott pénzüket . Fizikálisan nem volt agresszív,verbálisan sokszor , megalázott mások előtt,igénytelen lett . Ha ez kell ,akkor hajrá . Ne legyél olyan hülye mint én,meg sokan mások . 44 évesen még bőven találhatsz ennél ezerszer jobbat magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!