Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a párom?

Figyelt kérdés
A párommal 5 hónapja vagyunk együtt, szóval azért friss kapcsolat. Eddig minden jó volt, tényleg úgy bánt velem mint még soha senki. Tegnapelőtt volt egy kisebb nézeteltérésünk. A lényeg, hogy azt mondta, hozzám nem jön mert lázas, de kocsmázni elment a haverjával, mert hogy neki lelki problémája van és meghallgatja, tanácsot ad neki. Ezen én kicsit kiakadtam. Nem azzal, volt a bajom, hogy elment, hanem, hogy engem olyan indok miatt mondott le úgymond, hogy rosszul van, de vele eltudott menni meginni pár sört. Kicsit összekaptunk, majd reggel írt, hogy lenyugodtam e. Rideg voltam vele tény. Majd kb egész nap irogattam neki, hogy akkor most mivan. Nem írt semmit. Semmire. Majd ma írtam neki, hogy mielőtt indulna haza a hétvégére (ő hivatalosan nem ebbe városba lakik csak a munkája ide köti) de minden hétvégén hazamegy. Na szóval mikor kérdeztem, hogy találkozunk e mielőtt haza indul, megbeszélni a dolgokat, azt írta nem, nem ér rá, majd jövő héten. Ha jön vissza. De olyan ridegnek érzem. Mi lehet a baj? Tudni kell ő nem az a lelkis típus hanem az a tipikus macsó fajta. De ettől függetlenül nem tudom, most miért viselkedik így. Azóta nem beszéltünk...
2018. dec. 7. 18:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét bocsánatkérő levelet írtál már neki? Egy higgadtan megfogalmazott levelet, amiben leírod, hogy sajnálod, hogy túlreagáltad stb., most hagysz neki egy kis időt, hogy megnyugodjon, és ha úgy érzi, akkor keressen nyugodtan.
2018. dec. 7. 19:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha a srác helyében lennék, ebben a szituációban az önző hisztid és letiltogatós játszmázásod után én is teljesen kiábrándulnék belőled. Azon se csodálkoznék, ha többet nem keresne, hamar rá fog jönni, hogy nem kell egy ilyen hisztérika az életébe.
2018. dec. 7. 19:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát nem jósolok nagy jövőt..
2018. dec. 7. 19:30
 14/15 anonim ***** válasza:
12 éves szint.
2018. dec. 7. 19:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Zsák a foltjat. Te naiv vagy és gyerekes ő meg kommunikáció képtelen és gyerekes.
2018. dec. 7. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!