Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a párom úgy viselkedik, mint egy hisztis kisgyerek?
Soha semmi nem jó neki, apróságokon megsértődik és csúnyán elküld a ...-ba. Ha valami nem úgy alakul, ahogy azt ő elképzelte, irdatlan hisztit rendez.
Mindig próbálok a kedvére tenni és mindent úgy alakítani, hogy ne bosszantsam fel, de hiába igyekszem. Lassan elviselhetetlenek a kitörései és a hangulatváltozásai. A saját problémái miatti feszültséget is előszeretettel vezeti le rajtam.
Nem tudom, hogy mit csinálok rosszul, mert a kapcsolatunk elején sokkal normálisabb volt.
Ő 30/F, én 25/N. Lassan 3 éve vagyunk együtt.
Ne viccelj... ennek a töredékéért vágnám ki mint macskát szarni.
30 évesen egy nyomorék mérgező kapcsolatban vergődni???
Köszi nem... legyél már férfi cseszdmeg és dobd már ki a francba. Aztán hisztizzen egyedül, vagy annak akinek akar.
Szakíts. Voltam hasonló helyzetben, hidd el ez jobb sosem lesz, csak rosszabb. Te meg tönkremész mellette.
De egyet jegyezz meg, senki nem ér meg ennyit!
beszélgess vele!
lehet valami miatt stresszesebb. vagy bántja valami. vagy sokat utasítottad vkssza. vagy nem meri valamiért eléd tárni ha gondja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!