Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom miert viselkedik ugy, mint egy kisgyerek?
21 eves mar de teljesen onallotlan. Elmosogatni nem kepes, maga utan nem takarit el, de mg a wcrol se a szarcsikokat, legalabbis nem mindet mert nem veszi mindig eszre de ha mondom neki akkorse erdekli csak rohog rajta. A wcpapir gurigat se volt kepes a kukaig elvinni meg eddig. A zsebkendoket is szanaszet szorja az agyban, persze el nem takarit es mindent osszemocskol. Komolyan mar azt erzem mintha nem baratnom hanem egy 3 eves lanyom lenne aki utan futhatok egesz nap es szedhetem a dzsuvat. De emelett meg agressziv is,duhkitoresei vannak. Fog valaha valtozni vagy hagyjam inkabb ott? Lassan az 5.evem megy ra.
En 26F o 21L.
Egyik barátnőm 2 lánnyal lakott együtt. Elmentünk pár napra pancsolni, hozzájuk mentünk haza együtt. Hát hallod...
Evőeszköz nem volt meg tanyera szekrényben, ez a két lotyó abban a 4 napban mindig más edényben evett és másból főzött, a szobájuk tele volt mosatlan edénnyel az összegyűrt ruhák tetején, szeméttel (van róla képem is, szívesen megmutatom, mi volt odabenn), a wc retkes, a kis kuka tele tamponnal, összekenve vérrel a teteje, a fürdőszobában egy rakat eldobható borotva a kád szélén, a leborotvált szőr meg rászáradt a kádra, mert nem lett leöblítve. Az egészhez orrfacsaró bűz és legyek.
Ketten raktunk rendet, mert nem bírtuk, rá egy hétre kb megint ugyanaz volt. Egyszerűen elviselik a mocskot, semmint rendet rakjanak és ha nem akarsz retekben élni, neked kell felpucolni.
Anyám meg már azért is adta volna a fejmosást, ha nem rakom el a ruháimat. Ezekből nem neveltek rendes felnőttet, akinek ez igénye lenne és akit zavarna a tisztaság hiánya. Engem zavar, mert abban nőttem fel, hogy minden illatos, tiszta és rendben van (nyilván nem makulátlan, de azért gusztusos) és rendet is tartok egyedül is.
Nem akarok beleszólni, de te vagy a hülye, ha még utána takarítasz... Én büszke voltam magamra már azért is, hogy nem nyomtam bele a fejüket abba a mocsokba, amit ott hagytak.
Némelyik nő undorítóbb, mint egyes férfiak. Bár jártam már az unokaöcsém kollégiumi szobájában is, hát ott is volt minden a beköpött tányéroktól az üvegbe hugyozásig, de az már egy másik történet.
Azt nem értem, hogy egyetlen egy személlyel kapcsolatos problémára (a barátom) miért kell úgy reagálni, hogy bezzeg a nők? A kérdező egyetlen olyan mondatot nem fogalmazott meg hogy "vajon minden férfi ilyen?" és nem is így kezdte a kérdését: "miért ilyen rendetlenek a mai férfiak?"
A kupisság nemtől független dolog és most egyetlen személyről volt szó, ne csináljunk már ebből is nemek harcát....
Kérdező: nem fog változni. Megszoksz vagy megszöksz.
Azért csinálják, mert MEGTEHETIK! Kidobod? Szólítja a sorból a következő pasit, és ennyi.
Ez van, ha az embernek túl jó dolga van, gyak következmények nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!