Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom miert viselkedik ugy, mint egy kisgyerek?
21 eves mar de teljesen onallotlan. Elmosogatni nem kepes, maga utan nem takarit el, de mg a wcrol se a szarcsikokat, legalabbis nem mindet mert nem veszi mindig eszre de ha mondom neki akkorse erdekli csak rohog rajta. A wcpapir gurigat se volt kepes a kukaig elvinni meg eddig. A zsebkendoket is szanaszet szorja az agyban, persze el nem takarit es mindent osszemocskol. Komolyan mar azt erzem mintha nem baratnom hanem egy 3 eves lanyom lenne aki utan futhatok egesz nap es szedhetem a dzsuvat. De emelett meg agressziv is,duhkitoresei vannak. Fog valaha valtozni vagy hagyjam inkabb ott? Lassan az 5.evem megy ra.
En 26F o 21L.
Sajnos az anyjuk kinyalta a segguket.. mar gondoltam arra amit a 4. irt hogy mint a kiskutyaknak ha beszarnak belenyomom a fejet a mocskaba es elverem a segget..
De a fo gond hogy agressziv. Ha valami nem ugy van akkor tamad (gyakran kessel es olloval fenyeget) es sokszor olyan dolgokat ken ram amiket o csinalt es akkoris tamad es tor zuz a lakasban.
Úristen pont ilyen a volt férjem pedig ő 35! ! Mikor panaszkodtam nőismerőseimnek, azt a választ kaptam, hogy úgyis ilyenek a férfiak.
Igaz, akkor úgy tűnt ebbe bele kell nyugodni, férfiak =3 éves gyerek szint.
Nem fog változni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!