Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem akarja abbahagyni a füvezést! Mit tegyek?
Sziasztok,
Párom napi szinten nyomja. Még a kapcsolat elején vagyunk teszem hozzá. Eleinte még tűrhető volt, de, hogy napi szinten van már sok.
Megkértem, hogy mellettem ne csinálja, majd erre olyan feszült lett, hogy kiabálni kezdett és nagyon ideges volt.
Miszerint én ne mondjam meg neki, mit csináljon.
Köszönöm
Azt mondta, hogy nagyon komoly oka van, hogy ő csinálja,majd egyszer elmondja... Itt két dolog ugrik be vagy igaz, vagy kell egy hazugság - amit ő maga sem talált még ki - hogy csinálhassa
Igen, de nem lesz hajlandó beismerni.
Komoly ok? És nem bízik benned eléggé?
Nekem volt alkoholista párom, nem lett jó vége, szakítottam inkább. Neki is volt "jo oka", de ez nem jó megoldás rá.
Fogalmam sincs...
félek egyedül? kell valaki? hülye vagyok. xd
Háááát... Akkor tűrj!
Aztán majd ha tovább hisztizel neki a fű miatt, ő meg majd nem csak simán nagyon ideges lesz és kiabál, hanem oda is csap, akkor meg pislogj.
Aztán ha naponta hisztizel miatta, majd naponta csap oda.
Jobb lesz ez az egyedüllétnél?
Amúgy nem feltétlenül lennél egyedül, ha szakítanál, csak esélyt adnál magadnak egy olyan kapcsolatra, ami még jó is lehet, de mindenki a saját életéért felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!