Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Hajlandóak/képesek lennétek egy új párkapcsolat miatt abbahagyni a dohányzást?
Talán idővel igen.
De ahhoz meg kéne ismernem alaposan a lányt, szóval első szóra nem tenném le a 2 szép szeméért.
Ahhoz azért kell egy kis idő.
De ha az egy olyan lány aki minden téren nagyon tuti számomra akkor leraknám idővel.
De előtte, ha vele vagyok annyit természetesen mindig megteszek h akkor nem cigizek.
Ez eddig is így volt és ez a normális.
Ha együtt vagyok olyannal aki nem cigizik akkor mellette nem gyújtok rá.
nem.
ritkán dohányzok, ált. buliban de ahoz ragaszkodok.
ha ennyit nem visel el, nem az én esetem.
drogos alkesz pasikat elviselik meg aki veri a nőjét nehogy már nem viselje el hogy szombatonként rágyújtok
nem tudom miből gondolod ezt, jó a kérdés, de még élőben nem láttam ilyet
ő cigizik, de ő mondta magától majd leszokik, na azóta teszi
ne reménykedj, ebben nem hiszek, ha magától akarja lerakni talán, de nőért? lehet van ilyen, de még nem láttam N
Nem hiszem, hogy abbahagynám, max ha együtt vagyunk nem gyújtok rá.
Hogy miért nem hagynám abba?
Igazából nem tudom. Káros, nem is olcsó, de néha kifejezetten jól esik.
Nem. Ha dohányosként ismert meg, fogadja el, hogy dohányzom.
Majd, ha magamtól döntök a bagó letételéről le fogom tenni...vagynem. Ha nem kell neki dohányos, olyan partnert válasszon, aki nem bagózik...ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!