Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! Hajlandóak/képe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Hajlandóak/képesek lennétek egy új párkapcsolat miatt abbahagyni a dohányzást?

Figyelt kérdés
Miért, miért nem? Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 3. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
akár ...
2013. márc. 3. 15:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Talán idővel igen.

De ahhoz meg kéne ismernem alaposan a lányt, szóval első szóra nem tenném le a 2 szép szeméért.

Ahhoz azért kell egy kis idő.

De ha az egy olyan lány aki minden téren nagyon tuti számomra akkor leraknám idővel.

De előtte, ha vele vagyok annyit természetesen mindig megteszek h akkor nem cigizek.

Ez eddig is így volt és ez a normális.

Ha együtt vagyok olyannal aki nem cigizik akkor mellette nem gyújtok rá.

2013. márc. 3. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:
43%

nem.

ritkán dohányzok, ált. buliban de ahoz ragaszkodok.

ha ennyit nem visel el, nem az én esetem.

drogos alkesz pasikat elviselik meg aki veri a nőjét nehogy már nem viselje el hogy szombatonként rágyújtok

2013. márc. 3. 15:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nem voltam. Annü amikro cigiztem ugy votlam vele hogy aki elfogad az igy fogadjon el. senki ekdvéért nemm szoktam le csak a sajátom miatt. Ha Te nem akarod igazán ugysem fog menni. AMugy neekm is volt annó olyan kapcsolat ami ezért nem jött össze, de jött más. Ennyi.
2013. márc. 3. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Én magamért hagytam abba 8 éve...
2013. márc. 3. 15:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom miből gondolod ezt, jó a kérdés, de még élőben nem láttam ilyet

ő cigizik, de ő mondta magától majd leszokik, na azóta teszi

ne reménykedj, ebben nem hiszek, ha magától akarja lerakni talán, de nőért? lehet van ilyen, de még nem láttam N

2013. márc. 3. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem egy nőért kellene letenni a cigit, hanem saját magáért.
2013. márc. 3. 15:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, magunk miatt kell elsősorban abbahagyni. Csak érdekelt, hogy kinél mennyire fontos szempont a párkapcsolat?
2013. márc. 3. 15:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy abbahagynám, max ha együtt vagyunk nem gyújtok rá.

Hogy miért nem hagynám abba?

Igazából nem tudom. Káros, nem is olcsó, de néha kifejezetten jól esik.

2013. márc. 3. 15:59
 10/11 Hole Hunter ***** válasza:

Nem. Ha dohányosként ismert meg, fogadja el, hogy dohányzom.

Majd, ha magamtól döntök a bagó letételéről le fogom tenni...vagynem. Ha nem kell neki dohányos, olyan partnert válasszon, aki nem bagózik...ennyi.

2013. márc. 3. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!