Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem akarja abbahagyni a füvezést! Mit tegyek?
Sziasztok,
Párom napi szinten nyomja. Még a kapcsolat elején vagyunk teszem hozzá. Eleinte még tűrhető volt, de, hogy napi szinten van már sok.
Megkértem, hogy mellettem ne csinálja, majd erre olyan feszült lett, hogy kiabálni kezdett és nagyon ideges volt.
Miszerint én ne mondjam meg neki, mit csináljon.
Köszönöm
Van ilyen, beleszeret valakibe az ember aztán durva sumákolásokra derül fény. Dög dolog, mert ugye beleszerettél, ott a kötődés stb.
Most még talán könnyebb elengedni, hisz már próbáltál vele beszélni, kérted szépen, kérted csúnyán, nem használt.
Ez egy ég és föld különbség kategóriájú probléma, ami nem áthidalható egy kapcsolatban, tapasztalataim szerint.
"Sajnos nem tudtam eleinte, rá egy hónapra mutatta, hogy mit is csinál."
Ha valaki ezt napi szinten csinálja és te nem veszed észre, az is fura.
Nehéz otthagyni, mert vicces, de jó vele lenni, csak ez a rossz oldala nehéz elviselni.
Talán naiv vagyok azért viselek el mindent...
Nem találkoztunk mindennap, én nekem sosem volt ilyenben részem, sosem füveztem nem tudtam milyen az.
"Az a baj szerintem hogy az alkoholizus szintjén kezelitek a füvet. Szerinted miért lesz legális egyre több országban?"
Az alkohol is legális. Ettől még segghülye lesz tőle az, aki issza. Nyilván szívod, azért véded. Függő ember beteg. Legyen függő alkoholtól, drogtól, vagy csokitól, lényegtelen. Az.
#15 Számomra a fű büdös. Ha a párom napi szinten fűtől bűzlik, az engem hadd zavarjon már, ne te szabd meg. A cigarettázás itthon is legális. Azt is rühellem.
A napi szintű füvezést valóban az alkoholizmus szintjén kezelem, ahogy a napi szintű dohányzást is.
Aki alkalomadtán elszív egy-egy füves cigit, az belefér, de ez rohadtul nem ugyanaz, mint amikor a párom minden nap Snoop Dogg módba kerül.
"Talán naiv vagyok azért viselek el mindent..."
Szerintem nem naív vagy, hanem félsz az egyedülléttől, és könnyebb elfogadni, mint belátni, hogy baj van. Lehet, hogy ő is ezért szívja, mert nem látja be, hogy baja van, és azt meg kellene oldania, nem tompítani szerekkel. Két strucc egy pár lenne?
#19 Valóban igazad lehet.
Ő mondta, hogy oka van ami miatt csinálja, de nem ossza meg velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!