Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg ez szakito ok?!

Figyelt kérdés
Parommal kozel 2 éve vagyunk együtt, ( vagyis most mar voltunk mert ma szakitottunk ). Hetvegente tudunk csak találkozni, akkor is altalaban pentek ejszakatol vagy szombat reggeltol vasarnapig. Nehezményeztem neki, hogy ebben a par napban egyutt kellene lennünk, ugyanis az anyjaek szinte minden hetvegen elrangattak, hogy valamiben segitsen..Mondtam ezen valtoztatni kellene, azt mondta nem fog ha a csaladjanak szuksege van ra ugrik.. Van hogy ebbol a 2 napbol igy lesz 1 vagy 1,5. Havi egyszer kell segiteni az ok,en is segitettem volna, de, hogy minden hetvegen ? Mondtam neki 2 ev utan mi lenne ha a szentestet egyutt toltenenk, erre megkaptam hat az naluk csaladi program.. Summa summarum, szakitottunk, mert en mit kepzelek, mert ha az anyjaeknak szukseguk van ra, akkor ugrik.. 34 eves a parom, kulon lakasa van...

2018. dec. 6. 03:49
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Igen.. De ez is elég gázra sikeredett...Elmentem a cuccaimért, erre borral meg csokival fogadott, hogy boldog mikulást, és hol az utazótáskám miért nem hoztam magammal ruhákat ( amikor előző este világosan megnondtam szakítani szeretnék ), és éhes vagyok, főzzön-e nekem valamit. Néztem nagy szemekkel, mondtam ne szórakozzon már velem. Összeszedtem a cuccaimat és eljöttem.
2018. dec. 13. 09:10
 32/32 A kérdező kommentje:
Jah azt kihagytam volt utana, a szanom banom maradjunk együtt rész...
2018. dec. 13. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!