Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg ez szakito ok?!
Figyelt kérdés
Parommal kozel 2 éve vagyunk együtt, ( vagyis most mar voltunk mert ma szakitottunk ). Hetvegente tudunk csak találkozni, akkor is altalaban pentek ejszakatol vagy szombat reggeltol vasarnapig. Nehezményeztem neki, hogy ebben a par napban egyutt kellene lennünk, ugyanis az anyjaek szinte minden hetvegen elrangattak, hogy valamiben segitsen..Mondtam ezen valtoztatni kellene, azt mondta nem fog ha a csaladjanak szuksege van ra ugrik.. Van hogy ebbol a 2 napbol igy lesz 1 vagy 1,5. Havi egyszer kell segiteni az ok,en is segitettem volna, de, hogy minden hetvegen ? Mondtam neki 2 ev utan mi lenne ha a szentestet egyutt toltenenk, erre megkaptam hat az naluk csaladi program.. Summa summarum, szakitottunk, mert en mit kepzelek, mert ha az anyjaeknak szukseguk van ra, akkor ugrik.. 34 eves a parom, kulon lakasa van...
OKé, nem tetszik neked a viselkedése, szakítottál vele, de akkor mi a kérdés? Miért érzed szükségét, hogy idegen emberek szidják az exedet?
2018. dec. 6. 15:04
23/32 anonim válasza:
Szerintem fejezd be vele a smsezest mer ennek akkor így bekules lesz a vége..
2018. dec. 6. 15:11
24/32 A kérdező kommentje:
A bekulestol nem felek..Teljesen valahogy ezzel ugy kiabranditott engem.
Koszonom a valaszokat !
2018. dec. 6. 15:20
25/32 anonim válasza:
Én megírnám neki utolsó SMS-ként, hogy a normális emberek 34 évesen a barátnőt tartják családnak, és előbbre valónak. De elbaszta, majd találsz magadnak olyant, aki úgy kezel.
2018. dec. 6. 16:00
26/32 anonim válasza:
"a normális emberek 34 évesen a barátnőt tartják családnak" Attól, hogy egy férfinek az adott aktuális nő nem fontos, nem biztos, hogy ő a nem normális. Lehet, hogy 2 hónap múlva megismerkedik azzal a nővel, akibe szerelmes lesz, és minden idejét vele akarja tölteni. Sok férfi a 30-as évei elején még komolytalan kapcsolatban van, aztán jön az igazi, akivel családot alapít.
Egyébként a kérdező 2 éve van egy olyan kapcsolatban, ahol egyértelmű, hogy a pasinak ez nem komoly kapcsolat. Felesleges itt a pasit szidni, mert ki kellett volna lépni ebből a kapcsolatból.
2018. dec. 6. 18:17
27/32 A kérdező kommentje:
Nálunk ez egyébként elég furán alakult..A kezdetektől fogva a szülők benne voltak a kapcsolatban, es nyilván gyulemlett, gyulemlett bennem es puff kijött. Nyaralasokkor volt, hogy az apja hívta, jojjon haza mert segíteni kell, beszolt abba miert vesz ertekesebb ajandekot nekem a fia, hova megyunk stb. Amig csendben voltam az exem hangoztatta milyen boldog, majd onnan kezdottek a konfliktusok amint kinyitottam a szamat..Ha napi 6szor nem hivtak a szülei akkor egyszer sem..Es a leghosszabb kapcsolata az velem volt meg meg egy lannyal es ennyi.. Tudom, hogy ő sem boldog így, de mindig azzal a dumaval jott, hogy dehat ők neveltek fel, tartozom nekik.. En teljesen mas csaladban szocializalodtam, anyuek mindig biztattak menjek, csinaljam a dolgom, ha sos segitsegre lenne szukseguk akkor szolnak.. Amugy tudtam ez fog veget vetni a kapcsolatunknak. De mar nem banom, fellelegeztem..
2018. dec. 7. 10:33
28/32 anonim válasza:
Azert ez elég beteges és szánalmas is. De a szüleire meg az exre is értem ezt.
Legszivesebben a szüleihez basztam volna hogy mivan ilyen retardaltak vagytok hogy nélküle semmit sem tudtok elintezni?!
Nyaralásbol képesek hazarangatni? Mi a..
Ez a család nem 100as.
Én is ezen az elven vagyok hogy ha kell segítek nekik mer sokat köszönhetek nekik, ha betegek vagy valami egyből kísérem én is őket a kórházba ott vagyok mellettük.. De miért kéne állandóan a seggukbe lenni felnőttként már..de más így hogy az én szüleim nem is várják el, nem is hívnak ha a barátommal vagyok, úgy vannak vele eltudjak intézni maguk is a dolgokat mivel nem kis gyerekek, én meg élvezzem az életet a fiatalságot. Hagynak élni.
De őt nem hagyják mert ez nem élet.
Esküszöm mintha rá lennének izgulva a saját gyerekukre, erős túlzás ez de már kb így látszik... Nemtudjak elegedni élni..
Örülj hogy megszabadulás ezektol
Kár hogy nem olvassa a kérdést.
2018. dec. 7. 11:10
29/32 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy lefényképezem és elküldöm neki, de ugyis az lenne a válasz máshogy szocializálódtunk.. ( mondjuk ez tény ). Én is szeretem a szüleimet, ha kell segitek nekik.. Nem veletlen amugy, hogy a tesoja Ausztraliaig menekült..
Sajnalom őt, de biztos talal majd hasonlo lanyt, hasonló stiklis csaladdal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!