Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendo a helyzetben? A fiu tenyleg ezt a lanyt szereti inkabb?
Par napja tortent a dolog legjobb baratnommel:
Van egy fiu, akinek van egy nala joval idosebb baratnoje. A baratnom joban volt veluk nagyon, kulonosen a fiuval. Beszelgettek, hulyeskedtek, a fiu rakeresett baratnom regi zenelistajara, ahonnan kiemelte maganak a szivecsket mutato profilkepet, falta a szemevel, jatekosan ugrattak, kergettek egymast, amikor a fiu elvett tole valamit. Mindig tett valami vicces, pozitiv megjegyzest a lanyra, hogy en is azt vettem eszre, hogy tetszik a lany a fiunak.
Mostanaban viszont konkretan randira hivta a baratnomet, bevallva, hogy tenylegesen tetszik neki, es a jelenlegi baratnojevel szakit.
Oke.
Kesobb az igert idopontban a fiu megirja a szakitast, majd rair a lany a legjobb baratnomre, hogy a baratja kidobta es hitetlenkedve irta, hogy van egy masik lany, akit a fiu megszeretett, es inkabb vele lenne, de nem mondta meg ki az.
A fiu kerte a lanyt, hogy ne emlitse ezt exenek.
Ezutan a fiu kituzte a randi datumot, amire kesobb elment a lany, de sehol senki.
Jol van.
Lany irt a fiunak, aki elkerte a szamat, es par perc mulva hivta, majd kozolte, hogy ez csak kamu volt es ne haragudj amiert az erzeseiddel jatszottunk, tudom nem szep dolog. Megakartuk nezni, hogy bejovok-e neked.
A baratnom rovidesen leirta neki a velemenyet, es hogyha akar valamit telon keresse, majd letiltotta.
Masnap felhivtam a fiut, aki annyit mondott, hogy nyomult, mikozben nem is.
Ezek utan a baratnomet abszolut levegonek nezi a lany, az osszenezesnel zavartan kapkodta a fejet.
A fiu viszont olyan, mintha a baratnojetol kapott volna tavoltartasit.
Szerintetek mennyire kamu?
Vagy csak a fiu baratnoje mukodik kozre?
Meddig lesz igy? hogy oldjuk meg?
a kérdésre válaszolva: megoldani? mit???
mindenkivel szakítsa meg a barátnőd a kapcsolatot, korona megigazít és előre tovább a lenini úton!
"A baratnom joban volt veluk nagyon, kulonosen a fiuval."
Mindig ilyen baratnore vagytam, aki a hatam mogott kavar a pasimmal.
Ha ilyen a "nagyon joban van veluk", milyen az ellenseg?!
Látom magam előtt, ahogy kergetik egymást az iskola udvaron...
Lassan téli szünet, azzal foglalkozz.
Csajt és a srácot is napalmmal irtanám az életemből. Ez micsoda?! Így szivatni valakit?! Le se tudom írni, mennyire aljának tartom őket!
Barátnődet meg próbáld meg összekaparni.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!