Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok, ha valaki így beszélne veletek?
Figyelt kérdés
Összevesznétek a párotokkal,aki azt mondmá nektek mérgében,hogy te fogyatékos ge*i,te nyomorék,stb?2018. nov. 8. 15:20
1/18 anonim válasza:
Igen. Én nem lennék olyannal, aki így beszél velem.
2/18 anonim válasza:
Nem mindegy a kontextus.
A párom mikor mesél hogy kinek mit reagált a nyomi kis életéből vett történetére, olyan dicsérően szoktam mondani neki, hogy de kis keci vagy. Pont mint én :D
Mikor meg értetlenkedik valamin, megmondom neki, "jahj ne legyél már fogyatékos, nem ilyen vagy. Gondold újra maci. "
De úgy h azt mondjam neki csak mert nem tudom, eltört egy poharat, hogy te fogyatékos keci, vagy sértegetni akarjam...hát, nem.
Az disznóól szint.
3/18 anonim válasza:
Hát...nálam ez még nem szakító ok elsőre mondjuk, elbeszélgetnék vele, hogy ezt nem lehet csinálni a másikkal akkor se ha mérgében mondta. Viszont ha többször előfordul ezek után akkor igen az lenne.
24/f
4/18 anonim válasza:
Abszolút. Ha össze is vesztem a barátnőimmel, kulturáltan, káromkodás nélkül tettük. Van valami izgató a szofisztikált vitában...Utána gyakorta nagy szerelmeskedésbe fulladtunk. 🙂
5/18 anonim válasza:
Velem már többször beszéltek így és azt érte el vele az illető, hogy kiábrándultam belőle. Így valószínűleg számomra szakító ok lenne.
6/18 anonim válasza:
Tetra, te nagyon röhejes vagy. Már értem, hogy ki vett el téged. A férfi alteregód. Pont olyan proli mint te vagy. Néha vissza kéne olvasni, milyen stílusban válaszolsz, lekezelő vagy, bunkó. Jobb is, ha nem szaporodtok. Mindenhova odaböfögsz valamit...de minek...
8/18 anonim válasza:
Ezen még nem gondolkodtam, de több évtizede együtt és ilyen még nem fordult elő. Mondjuk, komoly veszekedés sem.
9/18 anonim válasza:
Igen, bar eleve ossze sem jonnek ilyen primitiv alakkal.
10/18 anonim válasza:
Ez alpári stílus és nem tűrném. Én alapból is olyasfajta ember vagyok aki szereti a vitákat kulturáltan megoldani, megbeszélni, a trágár kifejezésektől meg a kiabálástól egyik félnek sem lesz jobban igaza a másiknál. Mondjuk hál istennek ebből sosem volt még gondom általában megfontolom ki az akivel összejövök, aztán ha ér is meglepetés utána a tisztelettel és értelemmel sosem volt eddig baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!