Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szakító ok?
Lélekben veled volt, ő meg nem akart félig ittasan bemenni hozzád a kórházba mint valami kocsmaszökevény.
Az üzletvezető meg igazat mondhat, részeg ember nem hazudik.
Ez egy alkesz phasz. Raadasul hazudik es masnak sir, ahelyett, hogy abbahagyna a pialast es megprobalna kijozanidni.
Amugy milyen a kapcsolatotok?
Ez messze nem szakitook.
Azert meg a nevelededre szorula pasid.
N/35
Hát azért minimum,hogy fel kellett volna hívnia,akkor is ha nem akar ittasan bemenni. A másik,hogy ha aggódom én nem tudok felszabadultan iszogatni.
Én nem mondom,hogy emiatt szakíts,de nagyon alaposan el beszélgetnék vele és megmondanám,hogy most haragszom,úgy akár ki is engesztelhetne valamivel (nem ajándékra gondolok).
És azt is elmondanám,hogy ha még egy ilyen húzása van azt nem fogom tűrni.
Hát nekem ez szakító ok lenne. Vagy legalábbis erősen elgondolkoznék, hogy van-e értelme több odőt invesztálni ebbe a kapcsolatba.
Azért most kaptál egy képet arról, hogy a "bajban" mennyire nem számíthatsz rá. Hazaér, nem vagy ott, kiderül, hogy kórházban vagy, ő azt igéri bemegy hozzád az anyukájával, akitől aztán megtudod, hogy még csak fel sem hivta. Nemhogy felhívna téged, hogy mégsem megy, még a telefont se veszi fel Neked! Tehát nem elég, hohy sz.rul vagy, még utána is idegeskedhetsz, hogy mi történt, miért nincs ott, ha már azt igérte. Aztán mint kiderült, ahelyett, hogy hozzád sietett volna, inkább visszament piálni. Hát nálam ez kritikán aluli viselkedés. Pláne egy 30 éves embertől 5 éves kapcsolatban.
Én ezt nem hiszem, hogy le tudnám nyelni. Felteszem más dologban is megmutatkozott mar azért, hogy sz.rik a fejedre, csak nem volt ilyen éles a helyzet.
Te ismered a kapcsolatotok további részleteit, gondold át az egészet. 26 éves vagy, lassan körvonalazódni fog a családalapítás terve, biztos, hogy ő rá a megfelelő személy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!