Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok, ha valaki így beszélne veletek?
Figyelt kérdés
Összevesznétek a párotokkal,aki azt mondmá nektek mérgében,hogy te fogyatékos ge*i,te nyomorék,stb?2018. nov. 8. 15:20
11/18 anonim válasza:
Mivel mérgében mondta és nem csak valami laza kontextusban viccből, tuti hogy nem viselném el. Ez már annak a jele, hogy nem tisztel.
Viszont a baráti körünkben van egy pár, ahol a lány még ennél is durvábbakat mond a barátjának, ha mérges rá, és még együtt van. Még a pasi kér bocsánatot...Van ilyen. Csak azt kell elfogadni, ami nem esik rosszul. Nem kell lenyelni semmit.
12/18 anonim válasza:
Nem tűrnék ilyen stilust tőle, addig amig nem képes kultúráltan beszélni, addig még csak hozzá se szólnék, amig nem képes kultőráltan viselkedni, annyira méltatlan és övön aluli a szituáció.
13/18 anonim válasza:
Igen.
Szoktsm cifrázni én is, ha dühös vagyok, szóval nem vagyok egy széplélek, de ez undorító.
14/18 anonim válasza:
Ez így undorító. Én is szoktam mondani páromnak viccből, ha valami vicceset mond valakire, vagy valami olyasmi van, hogy de g@ci vagy, de hogy fogyatékos, meg nyomorék.... Na, az már szakító ok.
15/18 anonim válasza:
Ezeket a szavakat még vicces kontextusban se tudnám elfogadni a páromtól - közölném vele, hogy ilyet többet ne vagy lépjünk tovább mind a ketten. És aki szerint hülyeség, az azért gondoljon bele, hogy a stílus maga az ember, az ilyen szavak, kifejezések mögött ilyen ember van.
16/18 anonim válasza:
Lehet, hogy ma ezért szef.zott le viccből a barátom, hátha szakítok vele? Volt már amit kikértem magamnak, mert azt mondta egyszer, hogy olyan h.lye vagyok, mint a f.... Meg a diplomámmal élcelődött, hogy kitörölhetem vele, mert nem abban a szakmában helyezkedtem el és csak 145 ezer a nettóm.
17/18 anonim válasza:
Egyszer hagytam, soha többet. :) Mindennek van egy határa, ha én tudok normálisan beszélni másokkal, akkor másnak se legyen olyan megerőltető, főleg nem avval akit elvileg szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!