Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna, ha a barátotok más lánnyal/lányokkal is rendszeresen beszélne? Ez szakító ok nálatok? 21F
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 16:18
1/11 anonim válasza:
Beszélni egész nyugodtan szabad ;)
2/11 anonim válasza:
Csak az exe zavar, de csak mert 2 éve járunk lassan, és még mindig nyomul és próbál szétszedni minket. Pedig igazából tényleg nem beszél vele, csak szimplán elmebeteg...
Más csajok nem zavarnak.
21L
3/11 anonim válasza:
ismerkedés céljából igen
barátilag nem
4/11 anonim válasza:
Attól függ, ki az. Pl. ha néha-néha beszélne a haveri körünk egyik csajtagjával, nem zavarna. De ha az illetőt nem ismerem, vagy negatív véleménnyel vagyok róla, akkor igenis zavar.
5/11 anonim válasza:
Nem. Sőt, ha a barátomat zavarná, hogy szóbaállok más férfiakkal, elgondolkodtatna, hogy valóban összeillünk-e vagy sem.
6/11 anonim válasza:
Nekem is vannak fiú haverjaim, nem akarok tőlük semmi "olyat", én is beszélek velük sokat.. Nem hisztizek, amiért barátomnak is vannak csaj haverjai. Bízunk egymásban. :)
18/L
7/11 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem. Beszélgessen. De kettesben nem mehet el egy csajjal se.
8/11 anonim válasza:
az én páromnak van 2 közeli lány barátja, mindkettővel találkoztam már, mindkettő párkapcsolatban él, az egyikkel én is jó kapcsolatot alakítottam ki, de nem zavar, bármelyikükkel is találkozik kettesben. megbízom benne. miért lenne velem, ha mással akarna lenni?
19/L
9/11 anonim válasza:
utolsó, talán azért, hogy több vasat tartson a tűzbe
10/11 anonim válasza:
persze hogy zavarna, de aztán magamra gondolnék, hogy én is beszélek srácokkal, és ennek ellenére a barátom marad az egyetlen akit szeretek, tudom hogy semmi 'olyan' nincs a beszélgetéseim ellenére, így hát magamból kiindulva bízok a páromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!