Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a legjobb barátotok/barátnőtök bevallaná, hogy bi/homoszexuális?
Hetero vagyok teljes mértékben, fiú, 20 éves. Van egy barátom, egy évvel fiatalabb. Már vagy hat éve jóban vagyunk. Épp három hete mondta el, hogy ő bizony biszexuális és a tavasszal megtapasztalta milyen férfival az ágyban. Őt nem d.gták meg, ő d.gott, orális volt mindkét fél részéről.
Hogy mit szóltam? Elbeszélgettünk a témáról, én megértettem, hogy ő miért vonzódik a férfiakhoz is, ő pedig megértette, hogy én miért vonzódom csak a lányokhoz. Azóta is jóban vagyunk, ugyanúgy sörözünk és abszolút jó a kapcsolatunk(amennyire az időnk engedi).
Megfelel a válasz, vagy kíváncsi vagy még valamire?
Nekem a nyár folyamán mondta el egy barátnőm, hogy biszexuális(igaz, nem a legjobb barátnőm, de nem is nagyon igazán van legjobb barátnőm). Azóta semmi sem változott, csak most már simán elmondja nekem ha pl.teszik neki egy lány.:D bevallom őszintén, hogy nem is lepődtem meg azon, hogy a lányokhoz is vonzódik :)
van egy másik barátnőm is, aki ugyan nem biszex, de voltak "csókkalandjai" lányokkal. na amikor elmesélte a kalandokat, akkor kicsit meglepődtem, de egyébként nem vertük nagy dobra a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!