Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti elmennétek zuhanyozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti elmennétek zuhanyozni a párotokkal mikor megvan neki?

Figyelt kérdés

2018. dec. 4. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Egyreszt, a kérdezo zuhanyozast kerdezett...

Mikor nekem megvan egyaltam nem fekszem a kádba(ha mégis akkor tamponnal)

inkabb a tusolast valasztom hiszen higenikusabb,masreszt mivel nagyobb a fertozes veszely kadban aztatasnak is vannak veszelyei

2018. dec. 5. 11:23
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
Nalam a zuhanyzas fürdés ugyanaz. Nem szeretek senkivel sem zuhanyozni.
2018. dec. 5. 12:36
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

Igen. Számomra a menstruáció hozzátartozik a nőiességhez. A kellemetlenségek miatt együttéreztem a barátnőimmel, de nekem még kicsit izgalmas is, pont mert a nőiesség részének látom.

Nyalással sincs gondom ilyenkor, annál is inkább, mert a dugás viszont nekem kevésbé jó ilyenkor, túlságosan csúszik a hüvely, vagy mi, nem ad olyan erős fizikai érzetet. Több barátnőm viszont nem szerette ilyenkor a nyalást. Amikor nagyon megvan, és fürdés után is tiszta vér, azt még úgy ahogy meg is értem, de amikor éppenhogy csak egy két csöpp jönne esetleg egy nyalás alatt, és akkor sem akarták, az nekem csalódás volt. 40f

2018. dec. 5. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan úgy együtt fürödtem/zuhanyoztam a volt pasimmal mikor megvolt. Tampont használtam akkor is és ha hosszabb ideig áztunk utána mindig cseréltem. De nem kényszer aki nem akar így velem fürdebi nem kötelező :D
2018. dec. 15. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:
65%

Természetes folyamat hát... természetes folyamat a kakilás is,mégsem hívod oda hogy nézzen közben,mi ez a duma már?!

Én nem engedem magam közelébe "úgy" a páromat ha megvan,hiába akarná is. Egyrészt a fertőzésveszély,másrészt kellemetlen,fáj is,puffadok,nem csak annyiból áll a menstruáció hogy vérzik.

Én sem akarom hogy akkor matasson ott,meg fürdeni egyedül is körülményes úgy,nemhogy társaságban. Eszem ágában sem lenne együtt zuhanyozni bárkivel.

2018. dec. 15. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Igen engem nem zavar hogy a páromnak meg van neki.
2019. jan. 12. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!