Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek a párotokkal egy hétvégi kiruccanásra egy héttel az egyetemi vizsgatok előtt?
Államvizsga...
Èn nem akarok de , ebből folyamat vita kerekedik
Államvizsgád (ezen a szakon) egyszer van az életedben, kiruccanni meg gyakorlatilag minden hétvégén ki tudsz (majd egy jó diplomával a zsebedben).
Ha az én pasim nem látná át, hogy nekem fontos, hogy levizsgázzam, már nem lenne a pasim...
Attól függ, hogy állok az anyaggal. Ha már csak újból átfutni kell, mert nem hagytam az utolsó hétre, akkor igen.
Ha el vagyok havazva, akkor nyilván nem.
Én el voltam :)
Január 16-án államvizsgázok. Nálunk is a talikon megy a vita. Mert az utóbbi hetekben alig találkoztunk. Folyton tanulok, az egyik válaszolóhoz hasonlóan, én sem mozdulok ki már addig.
Az van eszemben hogy már csak ezt a másfél hetet kell végigtanulnom. Utána azt csinálok szabadnapjaimon amit akarok és annyit leszek a barátommal amennyit akarok.
Szóval nem mennék el semmilyen kiruccanásra a vizsga előtt.
23N
Milyen fura hogy itt olyan megértő mindenki. Kb ugyanez a téma volt az alábbi kérdésben és halálra szekálták a kérdezőt hogy miér tanul :D fura...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!