Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nálatok laktok a párotokkal, beszáll a rezsibe? Te beszállsz a rezsibe náluk, ha ott laktok?
Amikor 19-20 évesen hozzánk költözött barátom, egy idő után anyuék sem toleráltak pár dolgot, illetve jelezték mi nem tetszik nekik (most nem sorolom fel). Én fogtam magam, felmentem a szobánkba, és komolyan elmagyaráztam neki mi van. Ő pedig oda figyelt ezekre a dolgokra és amin tudott változtatott. Ő az első barátom volt, akivel teljesen őszinte tudtam lenni, és ez azóta sincs másképp a mai párommal.
Tehát nem értem mi a probléma? Ha valami nem jó szólj neki, beszéljétek meg, és változtassatok ha kell.
Teljesen mindegy másoknál mivan. Akiknál az anyagiak nem gond, nyílván ott nem elvárás hogy beszáljanak a fiatalok a rezsibe. És ezer és egymillió probléma tud keletkezni egy együttélés során. Teljesen normális, hogy az újonnan jöttnek kell a leginkább alkalmazkodnia, és nem a családod fog ő hozzá. :)
Ha meg ez nem tetszik, kerestek közös albérletet.
Szóval bátran dumcsizd meg a barátoddal. Ha nem tud beadni a rezsibe, vagy bármi olyan van amire nem tud figyelni (de akarna), akkor segíts neki, esetleg közösen beszéljétek meg a szülőkkel.
Igen. Exem itt lakott 4 évig, alap dolog , hogy nem élősködünk szülőn. Főleg ennyi idősen.
28N
Pedig nagyon be kellene szállnia!
Nálunk úgy van, hogy van 2 ház 1 telken, az egyikben mi lakunk a gyerekeinkkel, a másikban anyukám (az én családomé az egész, a párom költözött anno ide), de egy rendszeren vannak, mikor jönnek a számlák el vannak osztva melyikbe ki mennyit ad (én pl most semennyit, mert még gyesen vagyok és a párom 5x annyit keres, mint én, de amíg a gyedet kaptam feleztük a mi részünket)
Jesszusom, ez teljesen evidens!
Nálunk mikor feljött, hogy költözzek a párom családjához, akkor MIELŐTT idehordtam a cuccaimat, összeültünk (szülei, meg mi ketten), kikalkuláltunk egy havi összeget (rezsi egy része + ebédrendelés), írtunk szerződést, bejelentettük ideiglenes lakcímnek, és csak utána költöztem, azóta pedig minden hónap 10-e utáni első hétköznapon perkálom a megbeszélt összeget. Leégne a bőr a képemről, ha nem így lenne.
Meg akkor is, ha nem segítenék be a házimunkába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!