Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piriiiii kérdése:
Milyen gyakran veszekedtek a párotokkal, és olyankor miről? Mennyire komoly ez, kibékültök gyorsan?
Figyelt kérdés
2017. nov. 18. 08:22
1/10 anonim válasza:
Számomra, az érthetetlen, hogy veszekedés. Miért nem lehet a dolgokat normális hangnemben megbeszélni? Mitől lesz jobban megoldva bármi is, ha ordítok, kiabálok, veszekszek, nyírom a saját és másik idegrendszerét? Nekem ez magas.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát, nem ezt kérdeztem, de kösz a hasznos reakciót.
2017. nov. 18. 08:53
3/10 anonim válasza:
Az első 2-3 évben, amíg csiszolódtunk, volt évi 1-2 hangosabb vita, kb fél óra durcival. Most, lassan 8 évvel később, őszintén szólva nem emlékszem, mikor veszekedtünk úgy igazán utoljára. Legalább 4 éve nem. Ha van valami véleménykülönbség, akkor azt kulturáltan megbeszéljük, durcizás nincs, csak amikor megszületik a megoldás, egy elégedett ölelés. :)
4/10 Költőnő? válasza:
Ritkán. De veszekedésnek nem is nevezném. Inkább maximum hevesebb vita. Változó. Gyorsan békülünk.
5/10 anonim válasza:
Nem mondanam veszekedesnek. Inkabb neha (1x fel ev) felkapja a vizet vmin es akkor kiabal :-) Ilyenkor kiengedi a gozt, utana bocsanatot ker, persze tudom h igaza van... kicsit rossz mert en ilyenkor leblokkolok de mar tudomkezelni.
6/10 anonim válasza:
Inkább vita heti 1x főleg mert kisbabánk van, fáradtak vagyunk, kevés időt tudunk együtt tölteni és ez feszültséget szül.Lefekvéskor megbeszéljük, elvem, hogy nem fekszünk le haraggal.
7/10 anonim válasza:
Mi nem szoktunk veszekedni, kicsit hevesebben vitatkozni is egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor. Még sose kiabáltunk egymással, vagy ilyenek, de mindketten nyugisabb természetűek vagyunk, lehet ez is benne van
8/10 anonim válasza:
Nálunk komoly veszekedések nincsenek, inkább durcik. Mindketten elég makacsak vagyunk. :)
De ezek általában másnapra elfelejtődnek.
9/10 anonim válasza:
Én nagyon halk szavú ember vagyok, nehéz velem veszekedni, nem is tolerálom jól. Nem szoktunk veszekedni, beszélgetni szoktunk.
10/10 anonim válasza:
Soha nem veszekszünk, mert értelmetlen időelbxás.
Vitatkozni! szoktunk, ritkán, de hamar dűlőre jutunk, mert normálisan érvelünk benne és sikerül kompromisszumra jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!