Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti elmennétek úgy barátokkal találkozni, hogy a párotok beteg és nem tud veletek menni? Jogos a kérés hogy inkább maradjon otthon veletek?
Egy megfázás engem többnyire nem szokott akadályozni semmiben. Ilyen "betegség" miatt nem hagyok ki programot, csak ha 5 percenként kell orrot fújnom.
Én ilyen helyzetben elmegyek találkozni a barátokkal akkor is, ha a párom meg van fázva, és nem jön velünk. Nem jogos kérés, hogy én azért maradjak otthon, mert ő fújja az orrát.
Attól is függ hogy hogy lett a sorrend. Ha megfázott, én már megígértem neki hogy otthon maradok vele pátyolgatni, aztán most felhívnak a haverok és a kedvükért lemondom a párommal otthon tespedést, azt megértem hogy rosszul esik.
De ha eleve úgy volt már rég megbeszélve hogy ma este megyünk rég látott haverokkal valamerre és ő ma úgy érzi hogy nincs elég jól hozzá, akkor nem kérné hogy én is hagyjam ki a kedvéért.
Nem jogos, ha nem vagyok lázas, csak picit köhögök meg folyik az orrom, mi a francért szobrozzon az ágy mellett?!
Menjen csak a haverokhoz.
Megfázás esetén nem jogos.
Ellenben, a barátom egyszer úgy ment el egy nem fontos programra, hogy olyan rosszul voltam, hogy a WC-ig kimenni se tudtam. Enni se tudtam semmit, mert annyi erőm se volt, hogy kimenjek egy szendvicsért. Na, ő egy tahó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!