Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál ez hogy működik? Elmész kikapcsolódni ha a párod beteg, vagy otthon maradsz vele?
Pontosan 2 hete történt, hogy a párom megbetegedett. Nekem persze programom volt, amit előtte majdnem egy héttel szerveztem. Megkért a párom, hogy mondjam le a programomat, maradjak vele itthon, mert beteg. És én amúgy is finom teát főzök stb. Mondtam, hogy oké, azzal a feltétellel, hogyha én is lebetegszem, ő is lemondja a programját és velem marad. Megígérte.
Eltelt 2 hét, most én betegedtem meg. Nem komoly, "csak" lázas vagyok és fáj a fejem. Kb 1 órán át bírt itthon maradni a párom (biztos túl sokat kértem tőle, hogy vele főzettem meg a teát), aztán elment egy haverjáékhoz.
Kicsit szarul esik ez az egész. Eltudom látni magam, de mégis jobb lett volna, ha itthon marad. Szolidaritásból.
Ha megkér maradok, ha nem és előre tervezett programom van, és nincs a halálán (tehát nem szorul állandó ápolásra, akkor elmegyek, csinálok előtte teát neki..stb
de ha már tudom, hogy beteg, akkor nem szervezek be semmit
Írtam smst a páromnak, hogy áthívom a barátnőmet, mert nem érzem jól magam, de ő nyugodtan érezze jól magát...
Kíváncsi vagyok ebből mit szűr le. Nincs energiám veszekedni vele, de nem olyan típus vagyok aki lenyel dolgokat...
Nálunk alap, hogy ha beteg az egyik, a másik is otthon marad vele. Ebből csak az a kivétel, ha munkanap van. Mert azt ugye nem lehet lemondani ilyen kifogással.
Szórakozni amúgy is együtt megyünk. De ha valamelyikünk beteg lesz, itthon maradunk. Kérni sem kell.
A párod egy bunkó! Nem valami megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!