Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek a párotokkal a megtervezett nyaralásra, ha nincs minden rendben?
Nem tudom, hogy mi történt köztetek, de nem lehet, hogy a közös nyaralás alatt újra helyreáll a rend?
Utaztam már együtt úgy valakivel, hogy azt éreztem nem szeret, hát az maga volt a pokol, szerencsére csak néhány napról szólt. Tehát ha valami nagy gebasz van a kapcsolatodban, akkor inkább lemondanám.
Én a volt párommal tavaly elmentem Horvátországba 10 napra, pedig előtte sem volt felhőtlen, sőt előtte este nagyon összevesztünk.
Sikerült kultúráltan, egy rossz szó nélkül eltölteni a nyaralást, kicsit jót is tett nekünk, hogy kimozdultunk a problémás környezetből, de nyilván csak ideig-óráig segített a feltöltődés.
Én annyira nem éreztem jól magam őszintén.
29n
Menjetek el!
Mire hazajöttök, addigra tudni fogod, hogy vele akarsz-e maradni, vagy összecsomagolod a többi cuccod is.
A nincs minden rendben és az érdemes lenne-e vele maradnom között azért van JÓPÁR árnyalatnyi különbség, bakter...
Ha csak azt érzem, nem okés a dolog, mennék, naná, a napi rutinból való kiszakadás simán segíthet helyrehozni a dolgokat.
Ám ha úgy érezném, haldoklik a kapcsolat, nem akarok már semmit, akkor szakítanék és vagy mennék egyedül ha benne a pénz, vagy sehogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!