Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet eljátszani, hogy minden rendben van?
1 éve megcsalt a párom, de még mindig nagyon bánt, főleg, hogy azóta feloldotta a nő tiltását a facebookon és a gépünk előzményeit nézegetve megláttam, hogy többször is ráment az adatlapjára.
Annak idején megbeszéltük ezt a dolgot, bár később maradtak még kérdéseim amire nem kaptam választ, de nem hoztam fel mert még ő haragudott rám, ha erről beszéltem. Egyébként részemről mindent megteszek a kapcsolatért, de ezek után nem azt látom, hogy ő annyira megbánta, ha rákeresett a nőre. Már egy ideje ez van, hogy mellette boldog vagyok és nem gondolok a történtekre, de esténként , munka közben csak ez tud járni a fejemben,sokszor estéket sírok át miatta.
Ezt elmondjam neki vagy nem kéne ezzel kijátszani a veszekedést?
Igen, mondd el, h mi bánt, aztán megint mérges lesz és megharagszik... Főnyeremény hapsi, aki megcsalt, aztán nézegeti a csaj adatlapját, és ha mersz szólni, még te leszel a bunkó, meg mindenben rosszat látó.
Kell ez neked? ...
1. miért teszel egy kapcsolatba enegiáz, ahol téged a párod megaláz, kihasznál?
2. jó kapcának lenni?
3. és hogy mondhatod, hogy minden rendben a kapcsolatodban, ha ott megcsalás, flörtölés történhetett?
4. miért hazudsz magadnak, hogy minden oké? hiszen sírsz, szorongsz, aggódsz.
5. ez nem kétoldalú, tiszteleten alapuló szerelem.
Beszéld meg vele
Normálisan
Higgadtan..
Aztán eldöntitek milessz.
Sokáig el lehet játszani, hogy minden rendben.
A kérdés az, hogy érdemes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!