Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha más lányt eltartanak, rendben, ha engem, az nem?
Nincsenek ilyen ambícióim, csak meglepett a párom véleménye tegnap.
A legjobb barátja eltartja a feleségét, mert a lány nem szeretne dolgozni. A párom szerint ez így rendben, ha valaki nem érzi magáénak a munkát, az ne dolgozzon, ismeri a lányt és megérti.
Amikor megkérdeztem, ha én is azt mondanám, nem szeretnék dolgozni, elfogadná-e tőlem is ezt indoknak, azt mondta, nem, mert tudja, hogy én szeretek dolgozni, meg én eddig is tepertem a céljaimért.
Most akkor arra nézzünk fel, aki lusta?
Hehe hát ezt nem értem xd :D
Alapból nem kéne egy olyan lány , aki életképtelen ,és nem tudja magát eltartani :)
Nyilván a párkapcsolat későbbi szakaszában , ketten tartunk el akár egy lakást.
Néha nem értem a férfiakat sem O,o 😂
Miért, ki néz fel arra a lányra? Az ő párja elfogadja, hogy nem akar dolgozni, mindkettőjüknek jó így, mert közösen így egyeztek meg. A te párodnak ez nem opció. Ha nem felel meg a párod hozzáállása, akkor keress olyat, aki eltart.
Egyébként én ismerek olyan nőt, akit eltart a férje, és mindemellet szereti és tiszteli is a nőt. Mert vannak olyan tulajdonságai, amiért a férfi szeret vele lenni, és neki ez megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!