Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok! Ti folytatnátok (csak) szexuális viszonyt, családos pasival?
20: Értő olvasás.
Az exem se töltött időt se vele, se velem, mindig volt egy jó kifogása, hogy miért csak akkor ér haza, mire a fia alszik. Volt, hogy napokig nem látta ébren.
Elmaradtak a közös hétvégi programok, az apa-fia programok, minden.
Annyi haszna volt, hogy válás után se hiányolta, mert megszokta, hogy nincs otthon.
Én azt nem értem hogy ha a házasságukban nincsen testiség, akkor ezen miért nem változtatnak?
Ha nem tudnak ezen változtatni, és a férfi nem tudja elfogadni a csökkentett együttléteket, akkor váljon el. Egyszerű az egész, hiszen ha megcsalja a feleségét akkor nem szereti, a gyerekhez pedig nem kell házassági papír... Őket láthatja, közben pedig dughat össze vissza bárkivel.
Amúgy nem folytatnék viszonyt senkivel. Ha szingli lennék akkor se lennék együtt olyan emberrel, akinek van valakije... Egyszerűen jellemgyenge, erkölcstelen, állatias embernek tartom azt, aki megcsalja a párját. Ha a ferjem egynap odaállna elem hogy ő mostazonnal elhagy mert már mást kíván, de egyenes maradt és nem tette meg a hátam mögött, akkor szépen válunk el, és segítek neki amiben tudok. Nincs harag. Tovább lépünk. Ennyi...
Miért, az szép válás lesz, ha egy kis digidugi után belezúgsz a nőbe, és miatta hagyod ott őket? Mert ez szinte biztosan bekövetkezik.
Vagy ha lebuksz, mindenki azon csámcsog, hogy van valakid, akkor szebben váltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!