Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok! Ti folytatnátok (csak) szexuális viszonyt, családos pasival?
Úgy jártam,ahogy a 12-es írja.Vége már a viszonynak,azóta voltam kettesbe az illetővel többször,de ellenálltam neki.Soha többé! Hamarább köttetem el magam.
Gyávák kilépni a házasságukból.Én megtettem,és nem haltam bele.A volt férjemnek is jobb sora lett.
Ezt már ezerszer kérdezted. Azóta se volt ezek szerint senki.
Mit vársz, ha újra és újra kiírod?
Nem.
Nem vagyok szent, simán tartok párhuzamosan 2-3 szeretőt is, gátlások vagy erkölcsök nélkül és nem érdekel ha megvetnek emiatt.
Azért nem akarnék házas emberrel kavarni, mert az egy merő szenvedés. Már próbáltam, így úgy nem jó, titkolózás, jajj feleség meg ne tudja, hozza magával a frusztrációját, stb stb stb. Engem ezek mind nem érdekelnek, én akarok egy pár telefon számot, amit ha úgy tartja kedvem felhívok, átjön, kielégít, hazamegy. Erre egy házas ember teljesen alkalmatlan, ellenben egy fiatal tomboló egyetemista sráccal például, vagy valami karrierista férfivel. A lényeg, hogy ne legyenek kötöttségei.
És mivel kevés nő akar csak szexet, az aki szeretne, az megteheti, hogy válogat.
Neked inkább azt javaslom válj el, és keress mást.
Igen,volt már rá példa,hogy családos férfival voltam viszonyban, jelenleg is ilyesmi a helyzet.
Kövezzetek meg.
17: Ha félrelép, akkor hány ember lesz boldog, és hány élete megy tönkre?
Meg lehet ezt tapasztalni a másik oldalról is, mikor téged csal meg az, akiben te megbízol.
Ez a nincs szex ugyanolyan kamu duma, mint az, hogy a gyereket szereti, és miatta maradnak együtt. Érdekes, annyira szereti a gyereket, hogy lelkifurdalás nélkül áldoz pénzt és szabadidőt egy szeretőre, a szex miatt, ahelyett, hogy az imádott gyerekével beülne egy moziba, vagy cukrászdába, és addig sincs otthon.
Ez valójában annyit jelent, hogy egy önző xar alak, aki csak a farkára gondol, de senkit se szeret. Nem válik, mert kényelmetlen lenne gyerektartást fizetni és fenntartani magát, prostira nincs pénz. De ha talál egy cuncit, lakással, gyerek nélkül, akinek nem gond, hogy kevés a pénze, akkor szívesen hozzá költözik.
Hölgyeim, lehet jelentkezni!
Miből gondolod, hogy a családjával nem tölt időt? Épp azért nem hagyja el őket, mert nem akar vasárnapi apuka lenni. Csak attól, hogy született egy gyereke, nem kapcsolódott ki varázsütésre az összes igénye és vágya. Amikről ha a feleség nem hajlandó tudomást venni, akkor apu bizony előbb-utóbb körül fog nézni a halpiacon, mert se a gyerekeiről lemondani, se a kielégítetlenségbe beleőrülni nem szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!