Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal ha mindennap dolgozna?
23 evesen mesz egyetemre ? Az igen.
Sajnos a parod egy marha. Dolgozik, helyetted is.
Nem kellene tennie, neked is kene dolgoznod.
Most megyek igen, és akkor mi van? Ültek már egyetemen 70 évesen is. Mostanra tudom biztosan mi akarok lenni.. 😁 Ja és egyébként annak a válaszolónak aki szerint mindenem meg van. En is félárva vagyok, anyukám nem tehetős. Segítünk neki a költségekbe, veszünk mosóport stb. És a párom mindennap friss meleg ételt eszik, anya készít neki reggelit ha én nem tudok, mindennap tiszta ruhája van, stb.. és az anyjánál nem volt ilyen jó dolga. Tehát viszonzom neki én is mi is.
Köszönöm mindenkinek, beszélni fogok vele igaz este is szóba hoztam de most sajnos úgy érezte én nem tudom meg érteni, hogy ő miért hajt és, hogy én csak azt veszem észre mikor el megyünk valahova, az miért nem számít közös időnek mikor nem megy sehova hanem itthon filmezünk együtt.. 🤔 Ebben igaza van, egy héten egyszer azért meg próbálja, hogy ki kapcsolja a telefont és itthon vagyunj, filmezünk, pihenünk. Csak nekem mehetnékem van inkább nem itthon ülni 😐 Régebben nem volt ilyen, mindig mentünk valamerre, sokat volt velem csak most nagyon beindult neki a "szekér"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!