Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál a pároddal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál a pároddal ha mindennap dolgozna?

Figyelt kérdés
A barátom 28 éves. Hétköznap gépkocsin dolgozik este 6-7 óráig. Hétvégén zenél, lagzik születésnap bálok stb. Egyre keresettebb egyre több bulija van. Csak este vagyunk együtt. Az éven egyszer voltunk el nyaralni 2 napra. 2x étteremben és így ennyi is volt az év. Nekem ez kevés, szeretnék közös programokat de állandóan úton van, mint a mérgezett egér. Férfiak ti így tudnátok komoly kapcsolatban élni? Ő nem akar szakítani, neki ez csak azz gondolja átmenetileg lesz így, pár év. Ő 28 én 23. Én tanulok, gyakorlatra járok. Szeptemberbe egyetemre megyek. Remélhetőleg májustól lesz rendes állásom is. Lehet ebből komoly kapcsolat, vagy keressek valakit akinek jut rám ideje?
2018. nov. 26. 18:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
18%

23 evesen mesz egyetemre ? Az igen.

Sajnos a parod egy marha. Dolgozik, helyetted is.

Nem kellene tennie, neked is kene dolgoznod.

2018. nov. 26. 22:19
 32/35 anonim ***** válasza:
76%
#31/31 50 évesen is lehet menni ! Tanulni sosincs késő..
2018. nov. 26. 22:29
 33/35 A kérdező kommentje:

Most megyek igen, és akkor mi van? Ültek már egyetemen 70 évesen is. Mostanra tudom biztosan mi akarok lenni.. 😁 Ja és egyébként annak a válaszolónak aki szerint mindenem meg van. En is félárva vagyok, anyukám nem tehetős. Segítünk neki a költségekbe, veszünk mosóport stb. És a párom mindennap friss meleg ételt eszik, anya készít neki reggelit ha én nem tudok, mindennap tiszta ruhája van, stb.. és az anyjánál nem volt ilyen jó dolga. Tehát viszonzom neki én is mi is.

Köszönöm mindenkinek, beszélni fogok vele igaz este is szóba hoztam de most sajnos úgy érezte én nem tudom meg érteni, hogy ő miért hajt és, hogy én csak azt veszem észre mikor el megyünk valahova, az miért nem számít közös időnek mikor nem megy sehova hanem itthon filmezünk együtt.. 🤔 Ebben igaza van, egy héten egyszer azért meg próbálja, hogy ki kapcsolja a telefont és itthon vagyunj, filmezünk, pihenünk. Csak nekem mehetnékem van inkább nem itthon ülni 😐 Régebben nem volt ilyen, mindig mentünk valamerre, sokat volt velem csak most nagyon beindult neki a "szekér"

2018. nov. 27. 06:07
 34/35 anonim ***** válasza:
Na es leirod hogy miert dolgozik sokat ?
2018. nov. 27. 07:45
 35/35 A kérdező kommentje:
Nemtudom
2018. nov. 27. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!