Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal ha mindennap dolgozna?
Keress rá egy számra,a HBB-től...
,,Teèrted hajtok,hogy mindened meglegyen..."
#kiakadós.
Ki tartja el? Írta a Kérdező, hogy kapja az ösztöndíjat, ami fedezi a szükségleteit, illetve hogy MÁJUSTÓL már rendes munkája is lesz.
Egyetemistaként nekem is fedezte az ösztöndíjam (+ a nyáron összegürizett összeg) az egész éves költségeimet, mert kis lábon éltem, nem költekeztem, nem értem, hogy ez miért olyan hihetetlen.
Kérdező!
Aki ennyit dolgozik, az nem hiszem, hogy olyan nagyon keveset keres, hogy 1 hétvégét ne hagyhatna szabadon minden hónapban a párja számára, vagy akár csak egyetlen napot a hétvégéből. Szerintem próbálj meg még egyszer leülni vele nagyon komolyan beszélni. Amikor jön ezzel a vicces mondattal, hogy wc-re sincs ideje elmenni, akkor mondd meg neki, hogy "szivem, kérlek ne vicceld el az egészet, mert egyre rosszabbul érzem magam, nem vagyok boldog". És szépen mondd el neki az összes kételyedet, illetve hogy magányos vagy.
Aki pedig kapcsolatot akar, nem csak egy idegennel együtt élni, annak igenis szánni kell időt a másikra. Hiába csak úgy lehet haladni ebben az országban, hogy kidolgozza az ember a belét is, attól még a párkapcsoltba is kell energiát belefeketetni, különben elhal.
Aztán a szép házikóból írják a kérdést az ilyen emberek, hogy "a férjem/feleségem teljesen megváltozott, mit csináljak?". Hát nem foglalkoztak egymással és fel se tűnt, hogy mennyire idegenek most már egymásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!