Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál a pároddal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál a pároddal ha mindennap dolgozna?

Figyelt kérdés
A barátom 28 éves. Hétköznap gépkocsin dolgozik este 6-7 óráig. Hétvégén zenél, lagzik születésnap bálok stb. Egyre keresettebb egyre több bulija van. Csak este vagyunk együtt. Az éven egyszer voltunk el nyaralni 2 napra. 2x étteremben és így ennyi is volt az év. Nekem ez kevés, szeretnék közös programokat de állandóan úton van, mint a mérgezett egér. Férfiak ti így tudnátok komoly kapcsolatban élni? Ő nem akar szakítani, neki ez csak azz gondolja átmenetileg lesz így, pár év. Ő 28 én 23. Én tanulok, gyakorlatra járok. Szeptemberbe egyetemre megyek. Remélhetőleg májustól lesz rendes állásom is. Lehet ebből komoly kapcsolat, vagy keressek valakit akinek jut rám ideje?
2018. nov. 26. 18:43
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Egyébként együtt élünk, most egy fél éve az én szüleimnél, azelőtt albérletben voltunk más városban. Semmi nagy dolgot nem akarok csak havonta egyszer menjünk el legalább egy moziba. 😖 Beszéltem neki erről, de mindig csak annyit mond viccesen hogy szívem egyelőre wcre nincs időm el menni rendesen...
2018. nov. 26. 19:35
 22/35 Lazy Lover ***** válasza:
71%
Nem mert ebben az országban csak igy lehet előre jutni
2018. nov. 26. 19:52
 23/35 anonim ***** válasza:
49%
“Havi 61000-et ami fedezi a szükségleteimet.” - ergo valaki eltart, gondolom a szüleid. A párod ezt akarja túllépni, nem tűnik fel??? Mi lenne, ha végre ténylég őszintén beszélgetnétek a dolgaitokról - többek közt erről is?!
2018. nov. 26. 19:58
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

Keress rá egy számra,a HBB-től...

,,Teèrted hajtok,hogy mindened meglegyen..."

2018. nov. 26. 20:03
 25/35 anonim ***** válasza:
18%
Gondolom irigy a lepontozó a sok szabadidőmre. 🙂
2018. nov. 26. 20:17
 26/35 anonim ***** válasza:
91%

#kiakadós.

Ki tartja el? Írta a Kérdező, hogy kapja az ösztöndíjat, ami fedezi a szükségleteit, illetve hogy MÁJUSTÓL már rendes munkája is lesz.

Egyetemistaként nekem is fedezte az ösztöndíjam (+ a nyáron összegürizett összeg) az egész éves költségeimet, mert kis lábon éltem, nem költekeztem, nem értem, hogy ez miért olyan hihetetlen.

Kérdező!

Aki ennyit dolgozik, az nem hiszem, hogy olyan nagyon keveset keres, hogy 1 hétvégét ne hagyhatna szabadon minden hónapban a párja számára, vagy akár csak egyetlen napot a hétvégéből. Szerintem próbálj meg még egyszer leülni vele nagyon komolyan beszélni. Amikor jön ezzel a vicces mondattal, hogy wc-re sincs ideje elmenni, akkor mondd meg neki, hogy "szivem, kérlek ne vicceld el az egészet, mert egyre rosszabbul érzem magam, nem vagyok boldog". És szépen mondd el neki az összes kételyedet, illetve hogy magányos vagy.

Aki pedig kapcsolatot akar, nem csak egy idegennel együtt élni, annak igenis szánni kell időt a másikra. Hiába csak úgy lehet haladni ebben az országban, hogy kidolgozza az ember a belét is, attól még a párkapcsoltba is kell energiát belefeketetni, különben elhal.

Aztán a szép házikóból írják a kérdést az ilyen emberek, hogy "a férjem/feleségem teljesen megváltozott, mit csináljak?". Hát nem foglalkoztak egymással és fel se tűnt, hogy mennyire idegenek most már egymásnak...

2018. nov. 26. 20:18
 27/35 anonim ***** válasza:
90%
Nincs értelme egy olyan párkapcsolatnak, ahol nincs idejük egymásra. De megint itt a sok frusztrált, aki nem bírja elviselni, hogy egyes egyetemistákat támogatnak a szülei, hogy később jobb jövőjük legyen.
2018. nov. 26. 20:35
 28/35 anonim ***** válasza:
94%
Ja, egyébként ha a kérdező szüleinél élnek, akkor a kérdező szülei támogatják a srácot is.
2018. nov. 26. 20:36
 29/35 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező tényleg a havi 100 ezret azt úgy kalkuláld , hogy hazánkban legtöbben albérletben laknak a szerencsétlenebb fiatalok , mint pl én , se anya-se apa ,se házikó , sem lakás. Vidéken 50 e minimum egy albi + télen rezsi 30-35 az már 85 ezer forint... Tehát azért írtam neked, hogy ugyan abba a helyzetbe kerülnél ha kevésbé szerencsés helyzetű de nagyobb törődést nyújtó fickóval kerülsz össze mint a jelenlegi. Nem lenne mit csinálni a sétáláson,filmnézésen ,beszélgetésen kívül. Azért nincsenek nagy elvárásaid ahogyan írtad.. Ezzel már ki tűnsz itt a gyk-s nők 90% -a közül , és elnézést az oktalan vádaskodásért.
2018. nov. 26. 20:54
 30/35 anonim ***** válasza:
78%
Ha mondjuk a bulikból megkeres legalább 200 kilót, akkor már simán meg lehet élni, csak abból. Viszont lesznek olyan helyzetek, amikor csak a hétköznapok a szabadok, mert az ilyen meló.
2018. nov. 26. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!