Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál a pároddal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál a pároddal ha mindennap dolgozna?

Figyelt kérdés
A barátom 28 éves. Hétköznap gépkocsin dolgozik este 6-7 óráig. Hétvégén zenél, lagzik születésnap bálok stb. Egyre keresettebb egyre több bulija van. Csak este vagyunk együtt. Az éven egyszer voltunk el nyaralni 2 napra. 2x étteremben és így ennyi is volt az év. Nekem ez kevés, szeretnék közös programokat de állandóan úton van, mint a mérgezett egér. Férfiak ti így tudnátok komoly kapcsolatban élni? Ő nem akar szakítani, neki ez csak azz gondolja átmenetileg lesz így, pár év. Ő 28 én 23. Én tanulok, gyakorlatra járok. Szeptemberbe egyetemre megyek. Remélhetőleg májustól lesz rendes állásom is. Lehet ebből komoly kapcsolat, vagy keressek valakit akinek jut rám ideje?
2018. nov. 26. 18:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
1%
#9 ez szép és jó, csak aztán ha eljön az összeköltözés (átlag párt véve, akik nem kapnak ajcsilakást), esetleg házasság, esetleg (juj, alig merem leírni...) a gyerekvállalás ideje, akkor kitörölheti a sheggét, meg a párjával való jövője álomképét is a havi 120-al...
2018. nov. 26. 19:06
 12/35 anonim ***** válasza:
39%

Dehogy szakítanék.

Inkább, minthogy ne tudjunk előre tervezni a pénzhiány miatt.

Amíg nem keresi a kifogásokat, vagyis nem próbálja bemagyarázni nekem, hogy a meló miatt nem tudunk találkozni sosem, addig kitartanék.

Persze annyit jó lenne, ha megbeszélnétek, hogy legalább havi egy közös program férjen bele.

2018. nov. 26. 19:07
 13/35 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem fiatal vagy még megalkudni. Jöjj össze olyannal, mint én. Heti 2 nap meló, igaz akkor 24 órában, többi szabad általában. 😃
2018. nov. 26. 19:07
 14/35 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell aggódni, januártól mindenki egész nap fog dolgozni 12+ órában, köszönhetően a rabszolga-túlóra törvénynek...
2018. nov. 26. 19:08
 15/35 anonim ***** válasza:
71%
Jajj... üdv az átlag felnőttek közt, Édes! 😘
2018. nov. 26. 19:08
 16/35 A kérdező kommentje:
Magam sem tudom el dönteni mi lenne a jó. Ha lenne egy olyan párom aki mondjuk keres havi 100 ezret és nagyon szűkösen élünk akkor meg azért nem lenne pénzünk nyaralni, kirándulni, mert nem telne, otthon viszont együtt lehetnénk mindig. Az sem jó ha folyton együtt lógnánk. Az első évünkben 0-24 együtt voltunk amikor a régi melóba dolgozott és nagyon sok szabad ideje volt minden hétvégén jártuk az országot. De ez az éve elég húzós, mikor ide jött dolgozni azt mondta szeretne házat venni, de azóta úgy érzem cél nélkül bolyong, sokszor beszél házasságról, családról de így én nem vállalnám,nem csak egyedül akarom nevelni. Irigylem azokat akii mindig járnak moziba, ide oda mint mi régen :(
2018. nov. 26. 19:09
 17/35 anonim ***** válasza:
19%

“azt mondta szeretne házat venni, de azóta úgy érzem cél nélkül bolyong” <-> “Hétköznap gépkocsin dolgozik este 6-7 óráig. Hétvégén zenél, lagzik születésnap bálok stb. Egyre keresettebb egyre több bulija van” Vajon miért...?

“sokszor beszél házasságról, családról de így én nem vállalnám,nem csak egyedül akarom nevelni. Irigylem azokat akii mindig járnak moziba, ide oda mint mi régen :(“ - Hát akkor (szegény ember feleségeként) azt kell mondjam, bhaszódj meg! Már bocs... te tanulsz, egyetemre mész, ergo khibebadzott jó dolgod van, csak épp nem tudod értékelni. Én is járok egyetemre - napi 12 óra meló mellett, levelezőn... eszembe nem jutott volna soha, hogy a férjemnek kellene kitartani, amíg kényelmesen, nappali tagozaton, gyakorlatokra járogatva elvégzem az egyetemet... figyi bhaszki, ha neked ez a fontos, hogy valaki pénzeljen, amíg te qrva kényelmesen, nappali tagozaton, a tanuláson kívül lófhaszt se csinálva elvégzed az sulit, akkor fofjad magad, és keress egy sugar daddyt, aztán éld tovább az érzelemmentes, szerelem nélküli életed!

2018. nov. 26. 19:18
 18/35 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó vagyok: kissé elvetett a sulykot, sorry... csak a lényeg, hogy aki nincs ebben benne, h a szimpla létfenntartásért is kőkeményen küzdeni kell, hátmég a továbbranulásért, stb... az nem érti, h ez mennyire qrvára fontos. Te láthatólag nem ebbe a körbe tartozol, a párod láthatólag igen... érted küzd! Érted/értetek, és a majdani közös jövőtökért. Ne kárhoztasd ezért...
2018. nov. 26. 19:31
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

@Cogitoergosum92:

Írta valahol a kérdező, hogy együtt élnek? Írta valahol, hogy a barátja tartja el?

Én nem tartanék fent így "kapcsolatot". Miből áll? Esténként ülnek egy szobában. Más program nincs. Mindezt 23 évesen.

2018. nov. 26. 19:32
 20/35 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, Utolsó, hogy ő tart el engem? Ösztöndíjat kapok Havi 61000-et ami fedezi a szükségleteimet. Egyedül azt az autót amivel járok azt tankolja ő, meg ha meg hibásodik azt, de egyébként is az övé az autó illetve havi 10000 forintos Telefonszámlát, de egyiket sem kértem tőle, hogy meg tegye..
2018. nov. 26. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!