Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal ha mindennap dolgozna?
Dehogy szakítanék.
Inkább, minthogy ne tudjunk előre tervezni a pénzhiány miatt.
Amíg nem keresi a kifogásokat, vagyis nem próbálja bemagyarázni nekem, hogy a meló miatt nem tudunk találkozni sosem, addig kitartanék.
Persze annyit jó lenne, ha megbeszélnétek, hogy legalább havi egy közös program férjen bele.
“azt mondta szeretne házat venni, de azóta úgy érzem cél nélkül bolyong” <-> “Hétköznap gépkocsin dolgozik este 6-7 óráig. Hétvégén zenél, lagzik születésnap bálok stb. Egyre keresettebb egyre több bulija van” Vajon miért...?
“sokszor beszél házasságról, családról de így én nem vállalnám,nem csak egyedül akarom nevelni. Irigylem azokat akii mindig járnak moziba, ide oda mint mi régen :(“ - Hát akkor (szegény ember feleségeként) azt kell mondjam, bhaszódj meg! Már bocs... te tanulsz, egyetemre mész, ergo khibebadzott jó dolgod van, csak épp nem tudod értékelni. Én is járok egyetemre - napi 12 óra meló mellett, levelezőn... eszembe nem jutott volna soha, hogy a férjemnek kellene kitartani, amíg kényelmesen, nappali tagozaton, gyakorlatokra járogatva elvégzem az egyetemet... figyi bhaszki, ha neked ez a fontos, hogy valaki pénzeljen, amíg te qrva kényelmesen, nappali tagozaton, a tanuláson kívül lófhaszt se csinálva elvégzed az sulit, akkor fofjad magad, és keress egy sugar daddyt, aztán éld tovább az érzelemmentes, szerelem nélküli életed!
@Cogitoergosum92:
Írta valahol a kérdező, hogy együtt élnek? Írta valahol, hogy a barátja tartja el?
Én nem tartanék fent így "kapcsolatot". Miből áll? Esténként ülnek egy szobában. Más program nincs. Mindezt 23 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!