Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kiakadt mert az anyukám véletlen "vőlegényemként" mutatta be a rokonoknak. Miért?
A párom teljesen kiakadt mert az anyukám véletlen "vőlegényemként" mutatta be a rokonoknak.
Anyukámnak semmi szándéka nem volt ezzel, mivel elotte pont ilyen témáról beszéltünk így ez csúszott ki a száján, dw utana egyből helyesbített.viszont a barátom úgy besértődött konkrétan, hogy osszeveszett velem,hogy tegyem helyre anyumat mert most eljegyzésről szó sincs.
Ez olyan rosszul esett... Elgondoltam, hogy ezt a reakciót mire véljem..
én férfiként mondanám, hogyha ez egy komoly kiakadás vol és nem csak poénkodott, akkor nagyon sürgősen kezdjél el gondolkodni azon, hogy mennyi időt akarsz még elpazarolni erre a kapcsolatra.
Férfiak 2 féle kategóriába osztják a nőket:
akikkel dugni meg szórakozni lehet, és akiktet el akarnak venni és akiktől gyereket akarnak. úgy tűnik téged, kérdező, a barátod az előbbi kategóriába sorolt.
én lelépnék mielőbb a helyedben, ebből már nem lesz semmi.
A párom teljesen kiakadt mert az anyukám véletlen "vőlegényemként" mutatta be a rokonoknak.>>
a véletlent kellett volna idézőjelbe tenni. az anyós nem mond dolgokat véletlen. nyilván fel akart vágni, és ő maga büszke rá, hogy a lánya elkelt.
barátod pedig nem sok jót ígér.. akit szeretsz, de még aki idegen vagy csak egy barát, az sem beszél tiszteletlenül a szüleidről, vagy bárkiről, aki neked fontos. neked szabad, másnak nem.
nem értem az ítélkezést.
1. azt se tudjuk, mióta vannak együtt. lehet, hogy 1 hónapja.
2. vicces, de mi van, ha mostanában lett volna lánykérés, és az anyós agyonütötte?
3. a barátod valóban nem haragudhat rád azért, amit más csinál. hülyeség így reagálni.
4. anya meg simán mondhatta volna, hogy a barátja, aki ezek után kérdezősködik, az bunkó. tudom, hogy divat, de bunkó divat.
5. még csak 1 halvány kérdés: miért nem te mutattad be, miért kellett édesanyádnak lekormányozni az egészet?
ő is lehetne irántatok nagyobb tisztelettel.
Én azért sértődtem meg, mert egy pasi, akinek én tetszettem, de ő nekem nem, mindig a barátnőjeként utalt rám, mivel nekem eszem ágában sem volt járni vele, úgyhogy ezen kiakadtam, ebből gondolhatod, hogy a te esetedben is elég negatív reakciót jelent.
Ha most összejönnék azzal, aki éppen tetszik, és velem történne ugyanez, akkor persze az elején lennénk, szóval még szó sem lenne eljegyzésről, de én mosolyognék rajta, vagy viccet csinálnék belőle, de semmiképp sem ilyen negatívan reagálnék.
H@lye a barátod nem tudom hanyszor kell ezt elmagyarazzuk hogy megértsd.
Olyan mint egy hisztis pi.csa
Na úgy gondoltam, leírom nektek a végkifejletet". Ez a fenti eset valóban pont volt az i-re. pár héttel később elém állt, és közölte, hogy hát ő köszöni, de neki ennyi elég volt, ja meg a családom sem szimpi neki :|
de a legfőbb indoka az volt, hogy édesanyám hogy merte ő a vőlegényemnek bemutatni...
úgyhogy többségeteknek igaza volt, egy jellemtelen ember, úgyhogy mindenki hibás, csak ő nem ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!