Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kiakadt mert az anyukám véletlen "vőlegényemként" mutatta be a rokonoknak. Miért?

Figyelt kérdés

A párom teljesen kiakadt mert az anyukám véletlen "vőlegényemként" mutatta be a rokonoknak.

Anyukámnak semmi szándéka nem volt ezzel, mivel elotte pont ilyen témáról beszéltünk így ez csúszott ki a száján, dw utana egyből helyesbített.viszont a barátom úgy besértődött konkrétan, hogy osszeveszett velem,hogy tegyem helyre anyumat mert most eljegyzésről szó sincs.

Ez olyan rosszul esett... Elgondoltam, hogy ezt a reakciót mire véljem..

2018. nov. 26. 18:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
64%
# 9 Akkor te voltál, aki lepontozott mindenkit? :D Hát figyu, tetszik, nem tetszik, nem vall túl érett gondolkodásra, ha anyám mond valamit, aminek következtében a párom nekem ugrik és összeveszünk. Lehet lepontozni.
2018. nov. 26. 18:58
 12/33 anonim ***** válasza:
47%
A pasidtól remélem nem vársz ezekután semmit. Elvileg örülnie kéne mondván ezen Freudi elszólás alapján jóváhagyná anyud a leánykérését. Mégis hogy kellett volna bemutatnia őt?! “ Ez a srác kezelgeti a lányomat.” Vagy mi? A korrektség ott kezdődik hogy csak olyannal áll össze az ember akit el tud maga mellett képzelni feleségként is. Ő elárulta/ leleplezte magát. Dobni kéne hacsak nem kötetlen kalandozásban állapodtatok meg ami szintén elítélendő. Én egyszer úgy jártam hogy egy csajismerős szalagavatóját mentem lefilmezni( akkor még nem voltak ilyen csúcs mobilok szal kamerával). Anyuka nem merte azt mondani hogy egy srác vagyok aki szabadidejében velük vesződik hanem az egyszerűség kedvéért a lánya barátjaként mutatott be a rokonoknak akik rögtön olyan fejet vágtak mint a pénztáros amikor egyszerre vásárolok óvszert és tejszínhabot. Felemelt mutatóujjal jeleztem az anyukának hogy ez nem volt szép... kapcsolt és témát váltott: faggatta őket milyen volt az út idáig stb
2018. nov. 26. 19:07
 13/33 anonim ***** válasza:
63%

"# 9 Akkor te voltál, aki lepontozott mindenkit? :D Hát figyu, tetszik, nem tetszik, nem vall túl érett gondolkodásra, ha anyám mond valamit, aminek következtében a párom nekem ugrik és összeveszünk. Lehet lepontozni." - Nem én voltam, elég gyerekesnek tartom ha valaki ezen rugózik. Ha én pontoztam volna le akkor nem össze vissza állnának amúgy se a százalékok, illetve felmerül a kérdés magamat hogyan pontoztam volna le.

Tudom itt mindenki érett és tökéletes, sose volt olyan hogy a feszültség éppen máson csattant le, mint aki miatt keletkezett. Lehet lepontozni és szólj ha már kiléptél a rózsaszín ködből, miszerint egy komoly és tartós párkapcsolatban nem lehet hülyeségen összeveszni.

2018. nov. 26. 19:18
 14/33 anonim ***** válasza:
76%
Sose fog eljegyezni, ebbe biztos lehetsz.
2018. nov. 26. 19:41
 15/33 anonim ***** válasza:
71%

Annyi szent, hogy töke nincs a pasidnak. Nekem, ha valamivel gondom van, akkor nem egy másik személyt találok be, hanem egyenesen face to face mondom el a dolgokat. Lehet fordítva vagyok bekötve. Nem is szoktak szeretni a sunyi emberek. Mert akkor ha kiállok magamért már nem akkora a szája.

Miért nem mondta meg anyukádnak akkor a kis sunyi. Még téged támadott le. Fúj, de aljas. Indokolatlan feszültségkeltés a részéről.

Ha elszólás volt, mint ahogy írtad is, akkor dupla akkora bunkóság kiakadni ezen. Ettől a pasitól ne várj semmi jót a jövőben.

Egyenesen sértő, hogy ennyire kiakadt rajta. Oké, hogy ha még nem gondolkodott el a házasságon, de basszus. Nem úgy választunk párt, hogy el tudjuk képzelni őt a házastársunkként.

2018. nov. 26. 20:04
 16/33 anonim ***** válasza:
49%
Utolsó mondatnál pont helyetr kérdőjel. Szóval nem úgy választunk párt, hogy el tudjuk képzelni......?
2018. nov. 26. 20:05
 17/33 anonim ***** válasza:
29%
Nő létemre a párodnak adok igazat. Most akkor majd jönnek a kérdések, hogy mikor is lesz a lagzi, ha már a vőlegényed? De ha mégsem az, akkor miért mondtátok, hogy az? Tervben van? Ha nincs,akkor miért nincs?? - Na többek között ilyen kérdés záporok fordulhatnak elő a jövőben és baromi kellemetlen lehet. Lehet, hogy a párod azt hiszi, hogy a háta mögött szervezkedtek Anyukáddal. Egy férfia nem szabad semmit sem ráerőltetni, még úgy véletlenül sem, mert megmakacsolják magukat aztán sec perc sarkon fordulnak.
2018. nov. 26. 21:10
 18/33 anonim ***** válasza:
17%

"Lehet, hogy a párod azt hiszi, hogy a háta mögött szervezkedtek Anyukáddal."

És az a szép lyuk az arcán mire van, mármint az evésen kívül persze. :) Segítek, beszélni is jó ám vele. Kérdezni, meg hasonló jó dolgok. Érdemes kipróbálni, mert sok félreértést elkerülhet vele.

És hol van az a gyk-n hőn szeretett és gyakran emlegetett bizalom? Hogy megbízom a páromban, hogy nem ő fűtötte be anyu képzeletét, hanem magától találta ki?! Vagy az is lehet, hogy ha a kérdező leírja, hogy véletlen volt, akkor te (utolsó válaszoló) elhiszed és nem beböfögsz ilyen undorító stílusban, pláne nem egy nőtársadnak.

Úgyhogy olvasd el újra, rágd meg még egyszer és utána írjál veléményt.

Azt még szeretném megkérdezni, hogy miből szülted ki ezt a sületlenséget, hogy kényszerítik a pasit a házasságra?

2018. nov. 26. 21:44
 19/33 anonim ***** válasza:
2%

Nekem egy ilyen okoskodó, de semmit mondó hülye nem fogja mondani, hogy mit csináljak.

Olvasd el amit irtál. Gondolom a barom Anyád neked beszervezett valakit sikeresen :D

2018. nov. 26. 21:48
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

#3-al egyetértek. Én akkor akadtam ki ezen, amikor exemet vőlegényemnek titulálta egyik rokonom és szétkürtölte a többi rokonnak amikor már a szakításra készültem. Exem széles vigyorral a képén büszkélkedett, mert most már "tudják", nem szakíthatok vele. Dehogynem, rá pár hétre szakítottam.

Szerintem a barátodnak soha sem lesz szándékában eljegyezzen téged, gondold át a dolgokat még egyszer, kétszer is akár. És lépj tovább. Nélküle.

2018. nov. 27. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!