Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod megtiltaná, hogy nézd a Dragon Ball Z-t, mert gyerekes szerinte?
Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 21:28
21/26 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyen nőket!... Az én párom is nézi!26 éves!! Nehogymár ne nézhesd amit szeretnél!.. Az az igazi hárpia nő lehet, már neharagudj de számomra ez már az anyáskodós parancsolgatós típus ez egy förmedvény..
22/26 anonim válasza:
Végig néztem elég sokszor. A nyakába lógnék addig amíg az idegeire nem megyek, utána könyörögne hogy mennyek és csináljak azt amit akarok .
23/26 anonim válasza:
XD küldenék rá egy kamehamehát :'D
24/26 anonim válasza:
Ha bármibe is így bele akarna szólni, lapát!
Volt olyan csávóm, aki beszólt, hogy mennyire gyerekes vagyok cuccok terén, stb. Bánom, hogy nem dobtam ki.
25/26 anonim válasza:
Ah nem tudja a párod mi a jó! 30 éves nőként is imádom még mindig a DBZ-t!
20 perc egy rész, könyörgöm, foglalja le magát. Ő a gyerekes, nem a sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!