Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod megtiltaná, hogy nézd a Dragon Ball Z-t, mert gyerekes szerinte?
Ugyan úgy nézném tovább, hogy jön ahoz Bárki h megtiltsa mit nézz
Anime, mese , stb nincs korhoz kötve szerintem nincs olyan hogy ki kell nőni
Nem fogom azért nem nézni ezeket mert már jajj 24 éves vagy esteleg 30 éves vagyok vagy valakit zavar.
N 24
Nem tudja megtiltani, illúzió.
Csak olyan van, hogy valamiről önként lemondunk.
Hát ha már eleve azért gyerekesnek tartaná, mert rajzolva van, akkor leültetném a Death Note elé, az mindig beválik. :D
Egyébként biztos, hogy nem bírnék elviselni egy ennyire beszűkült embert hosszútávon.
(20/L)
Fhú hallod...
A helyedben holnap már szingli lennék.
No, nem azért, mert jaj, nem nézhetek valakit, verjük ki a hisztit... hanem mert baromira nincs meg az egymás iránti tisztelet. Nekem a párkapcsolat ott kezdődik, hogy tiszteletben tartjuk egymás ízlését és szokásait. Persze, ha valami nagyon durva, vagy káros, akkor igen, figyeljünk a másikra... de az, hogy belekössön abba, hogy én mit szeretek? Valahogy hiányzik az a fejezet, hogy egymás elfogadása. Ne csak feltételekkel legyek neki megfelelő.
Na, meg ez az agresszív, főnökkösködő stílus sem jönne be.
Nálunk meg az asszon főzős, cukrászos versenyeket néz.
Utálom őket, de hagy nézze!
Én olyankor Facebook-ozok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!