Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne nektek, ha párotok bulizni megy, de nektek kifejezetten megtiltaná, hogy el menjetek?
Én a nő, ő a férfi. Bulizni meg. Mivel a haverjai is barátnő nélkül mennek, ezért ő kifejezetten nem szeretné ha elmennék. Hozzá teszem, hogy velük mindig szervez valami programot, velem kb semmit. Azt mondja, azért mert nekem kellene az ilyet megszervezni. Persze, én vagyok a hisztis, hogy ezt nem értem meg. Én is szerettem volna erre a helyre menni, az egyik kedvenc zenekarom játszik.
Roppant rosszul esik. És még ő van megsértődve, hogy megkérdeztem, miért lenne baj ha mennék. Azt hiszem rossz irányba halad a kapcsolat. A haverok nagyobb teret kapnak mint én valaha. Ti, hogy kezelitek ezt a helyzetet?
Szerintem az ilyen nem kapcsolat.. ahol a barátok fontosabbak, mint maga az ember, akivel van.
Ahogy mondod, hogy nagyobb teret kapnak, abból az jön le, hogy veled kevesebb időt is tölt. Nem értem, hogy miért vagy még mindig vele, mert amit csinál marhára nem normális.
Rosszul esne.
De többé nem lenne a párom, kivéve ha ez lenne az első ilyen alkalom. Viszont csak azért is elmennék, mondjuk egy barátnővel vagy ismerőssel. :) A kedvenc bandámat ki nem hagynám, egy férfi sem tilthatja meg nekem :D
Akkor mond meg neki, hogy kef...éljen a barátaival, mert veled nem fog.
Ja és hagyd el! Keress egy normálisabb palit!
Szóval neked is egy kretén kell....
Semmi gond nincs ezzel.
Sokan szeretik a kreténeket, szeretik őket, hagyják, hogy bármit megtegyenek velük, és nem hagyják el...mert dúl a love
Csak azzal lehet ezt megtenni, aki hagyja. Velem ilyen ugyan még nem történt, de nem is hagynám... A férjem nem merne semmit megtiltani nekem :) Mármint persze, eljár nélkülem néha, barátokkal iszogatni meg hasonló, de pl a kedvenc bandám fellépésére biztosan nem nélkülem menne. Nem is tudna, engedi vagy sem, megveszem magamnak a jegyet aztán megyek vele.
Ha szerinted rossz irányba halad a kapcsolat, akkor érdemes ezt megbeszélni vele, aztán ha az nem segít, akkor szakítani. Nincs értelme olyan kapcsolatban ragadni, ahol úgy érzed, te csak a második (vagy harmadik, negyedik, sokadik) vagy. Hosszú távon a kapcsolatosdinak az lenne a lényege, hogy ti alkossatok végül egy családot, szóval ha valaki komolyan gondolja a másikkal, az igenis úgy kezeli, mint családot, első helyen, legfontosabbként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!