Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kertes házban élünk aminek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kertes házban élünk aminek egyáltalán nem látom az előnyeit. Viszont örökös konfliktusforrás, mások hogyan oldják meg? Én szívesebben élnék emeleten, a párom hallani sem akar róla.

Figyelt kérdés
Hangosak a szomszédok, mindig lenne benne tennivaló, hideg van az őszi-téli hónapokban, messze van mindentől
2018. nov. 24. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
A legtöbb család rámegy erre a kertesházasdira. Főleg, ha építkeznek. Ha nem is válnak el, akkor is pokol. Csak annak jó, aki megengedheti magának, hogy bejárónője és kertésze legyen, vagy hogy ő maga ne dolgozzon.
2018. nov. 24. 14:22
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Gyerekként felnőni jó, illetve amíg van család, abban az életszakaszban van értelme. Fiatalon/idősen fenntartani piszok nehéz,kb. ez kiteszi az életedet, mint hobbi. Mobilisnak kell lenni.
2018. nov. 24. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Falu széli szomszédmentes házban nőttem fel aminek saját gazdasága is volt. Ma panelban lakom. De én sem tudnám elképzelni az életem olyan családi házban aminek közvetlen szomszédai vannak. Ha lúd akkor legyen kövér, azaz ott élve ne kelljen azzal foglalkozni hogy halkan beszélgessünk az udvaron hátha a szomszédba áthallatszik mit beszélünk. Hanem ne legyen szomszéd. Le sem írhatom ide hogy gyerekkoromban csintalankodásból miket kiabáltam a szomszédmentes házban, nem kellett félni hogy valaki meghallja mert az 1 km-re lévő legközelebbi házig már nem hallatszott el. Csak a kertbe tévedt őzeket zavarhatta.

Ja és ha otthon dolgozva jól meg lehet élni munkahely nélkül, például a gazdaságban, akkor eltörpül az összes többi hátránya is.

De munkába járásból élni tényleg előnyösebb lakhely a panel. Persze pont a szomszédok miatt a panel is tud lenni pokol. Például ha sok lakó fura albérlőknek adja ki lakását és részegen másznak haza éjjel, meg hasonlók. De már megszoktam hogy jó "parasztos" hangon lecseszem olyankor őket és elkussolnak.

2018. nov. 24. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha kertesben is zavar a szomszéd, mit csinálsz egy panelban, ahol alattad és fölötted is laknak?
2018. nov. 24. 14:54
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Na én meg a panelban nem tudnék élni a seggemben vannak a szomszédok, ahol fingok egyet és 2 emelettel feljebb is hallják.
2018. nov. 24. 14:57
 6/11 anonim ***** válasza:
46%

"fingok egyet és 2 emelettel feljebb is hallják."

mi 20 évig szagultuk a szomszéd disznószarszagát.

hát akkor már inkább elvisellek téged a fingadozásaiddal együtt.

2018. nov. 24. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
39%

"Ha kertesben is zavar a szomszéd, mit csinálsz egy panelban, ahol alattad és fölötted is laknak?"

Társasházban nagyobb a csend, mint a tesómék kertes házában.

- nem ugatnak folyamatosan a kutyák

- nem ordibálnak a gyerekek a ház előtt, udvaron

- nem nyírnak füvet

- nem flexelnek, nem hobbi barkácsolnak

- nem füstölnek tele garden party alkalmával

2018. nov. 24. 15:35
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ebben nem nagyon van kompromisszum. Én se tudom elképzelni az életemet lakásban, nálam felér egy kínzással. Vilagetemben házban laktam. Fél évet laktunk lakásban párommal, aztán menekültünk csaladiba. De mindketten akartuk. Ti nem beszéltetek erről az elején?
2018. nov. 24. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte csak panelben éltem, még soha nem hallottam senkit fingani, köhögni, szexelni... Szilveszterkor megy a buli, de olyankor mindenhol zaj van.
2018. nov. 24. 20:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Keressetek más környéken házat. Esetleg egy kisebbet, amit könnyebb rendben tartani, felfűteni. Én nem laknék kertes házba soha, de a mostani szuper kis lakásomat sem elsőre találtam. Voltak szomszédaim ugató patkánnyal meg visító gyerekkel is, de szedtem a cókmókomat és kerestem másik helyet.

Kompromisszumot kell keresni, ha nem megy, akkor meg megszoksz vagy megszöksz.

2018. nov. 25. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!