Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit szerelem/ féltékenység miatt csináltál?
Például, arra gondolok, hogy én téptem már meg valakit. :/
Illetve, mi volt a legrosszabb dolog, amit elkövetett ellened az, akit szeretsz?
Beszerveztem vkit hogy menjen el hozza mikozben a csajt várta volna egy légyottra....ezzel ugyan elértem hogy nem lett légyott de másnapra a barátaim rávilágítottak hogy nem kéne egy ilyen fazonra energiát pazarolnom (nem az első eset volt).
Szakítottunk és rá 1,5 hónapra találkoztam életem Szerelmével!
Hat en nem csinaltam meg vegul de a fejembe voltak gondolatok.
En csak nyomozgattam. Elmentem a munkahelyere ele, telefonszamokat a telojabol kifotoztam es felhivkaltam, facejat neztem,
Feltúrtam a dolgait és kapcsolatba léptem a harmadik féllel.
30N
Megnősültem.
A legrosszabb, amit ellenem tett? Elvetette magát.
Összejöttem az exemmel, hogy lebuktassam az új csaja előtt, hogy velem szexel. Vele csalt.
A csaj kidobta. Másnap én is. Igazából már nem kellett, csak azt akartam, hogy az a bizonyos másik se lehessen boldog vele.
Gyakorin olvastam régen, egy csaj meg egy srác nagyon jó kapcsolatban voltak, de össze vesztek egymással valami veszekedés miatt. A csaj erre másnap már ment buliba, ahol "bosszúból" egy idegen palival megdugatta magát a WC-ben, belé is élvezett a srac utána meg otthagyta mint egy rongyot. Később pedig a csaj palija rairt, bocsánatot is kért tőle, de ekkor a csaj mar bűntudattal és szégyennel együtt úszott valami random fickó spermájában.
Ez volt eddig az egyik legdurvabb megcsalos sztori amit olvastam. De volt olyan is, hogy a csajt megeroszakolta a palija és a csaj meg jobban belé zúgott.
Én is rengeteg ilyen "megdugatom magam bosszúból" sztorit ismerek, de ezek általában tiniknél meg agyban nem túl elengedett pároknál megy.
Egy ismerősöm első barátja volt a csajnak, "lefoglalta a jó nőt", ahogy ő mondta. Mivel a csajnak semmi tapasztalata nem volta férfiakkal, ezért teljesen normálisnak vette, hogy nem beszélhet férfiakkal, nem mehet sehova, nem csinálhat semmit a pasija tudta nélkül...ha meg ezt megszegte valamivel, akkor a barátnői előtt ordított vele, hogy büdös r**anc, biztos megb***tak valahol...
a csaj azóta is vele van.
Engem csaltak meg legjobb baratnömmel.vagyis csak hittem h az.
Az egyik legnagyobb hiba az volt h biztam.
Hallottam ezt azt,mindig a pasinak hittem
aztan szakitas utan(2 es fel ev) ami mas miatt volt
derültek ki meg dolgok,es a legnagyobb hülye voltam h nem hittem masnak csak a pasinak h nem igaz,csak szet akarni szedni minket.
Mindez kesöbb kihatott a mostani kapcsolatomra
a szakitas utan 2 ev telt el mire ujra parkapcsolatba mertem lepni
2 ev utan tört el bennem vmi,teljesen bekattantam
nyomoztam,meg iphon nyomkövetön is leszem
ha 5 percet kesett munkabol meggyanusitottam h biztos megcsalt
ez egy masfel,2 evig zajlott.Nehez idöszak volt
de!!mar 8eve együtt eve együtt vagyunk,1 eve hazasok.
Megorobaltam rendbe szedni magam,ami sikerült
Nem mondom h 100 szazalek a bizalom reszemröl
mert nyitva tartom azert a szemem,de elfogatam h hiaba feltekenykedem akkor is ugyanugy megcsalhatnak.
Elünk boldogan aztan ha ujra koppanok?
ez van, majd ujra talpra allok ahogy mindig volt!
Csak elj a mànak!!
Jaj már megint itt van a 83 %-os válaszoló, aki mindenhova odaírja, hogy a féltékenységnél nincs undorítóbb és gusztustalanabb cselekedet egy párkapcsolatban. Nem is válaszolsz szinte más kérdésekre, de ezekhez mindig odajössz és mondod a magadét.
Engedd meg, hogy gratuláljak, hogy a sunyi, gerinctelen és masokat átverős emberek szerinted jobbak, mint egy féltékeny ember, aki pont az előbbi típus miatt lett olyan, amilyen. Na meg persze, megverni, megerőszakolni valakit párkapcsolaton belül sem számít olyan rossznak, mint a féltékenység. Ma is tanultam valami újat!
Nem azt írom, hogy a bizalmatlanság jó és éljen a hurrá, de b..szki aki azt írja, hogy az a legundorítóbb egy párkapcsolatban, az se normális. Inkább legyen egy féltékeny párom, mint olyan, aki mindig megver. Persze inkább egyik se legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!