Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem kéne, hogy zavarjon ez?
Jelenleg csak lány barátom van. A két legjobb fiú barátom évek óta külföldön. Szóval akárhova megyek, akárkivel az tuti hogy nő lesz. A barátnőim így ismernek meg, így fogadnak el. Persze értem, hogy nálad ez kissé másként van, mert fogalmazhatnánk úgy is, hogy "nem erre fizettél be"... de ha ilyen könnyű megingatni mind téged mind őt akkor érdemes lenne elgondolkozni a kapcsolat jövőjét illetően. Három hónap után mi általában még messze nagyon jól elvagyunk. A "mi" alatt az eddigi összes kapcsolatomat értem.
34/F
Visszanéztem nosztalgiából a gyakorikérdésekre. Sztori vége:
Másfél évig voltunk együtt, ami alatt tinderezett ( ráadásul fizetett is érte ) ugyanezzel az önbizalom növelés dumával, sokszor flörtölgetett összevissza mindenkivel is, de konkrét lépéseket sosem tett más irányába. Azóta is jó haverok vagyunk. :D
" de konkrét lépéseket sosem tett más irányába"
Mondta ezt ő... Közben lehet hogy hülyére csalt. Tripper/Kankó, együtt frankó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!