Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ezt folytatni?
Eléggé beteges az, hogy azon megsértődtél, mert fáradt volt és nem akart beszélgetni. Tudhatnád jól, mivel dolgozol, fáradt az ember, nyűgös is.
Minek kell erőltetni, attól még szerethet, mert épp akkor nem akart veled beszélni. Különben is, minek veszekedni?
Egy kapcsolatnak nem a veszekedésről kellene szólnia..
olyan rövid az élet, minek kell elcseszni azt a röpke időt is fölösleges veszekedésekkel?
Ha makacs nővel kezdesz párkapcsolatba: Hatalmi harcaitok lesznek, nem fogjátok tudni elviselni egymást.
Ha szelíd nővel kezdesz párkapcsolatba: Bedarálod a sértődős, makacs dührohamaiddal és önbecsüléstől függően előbb vagy utóbb szakít veled.
Több hibát vétettél.
1. Semmit nem tanultál a szakításból.
2. Lefeküdtél az exeddel. (tehát az elengedési fázist kb. resetelted nullára)
3. Ugyanazt csinálod, mint eddig és más eredményt vársz. (hö?)
Lehet rád férne pár év agglegény élet és nem 1 év után kéne hazaköltöznöd. Én is sok évig dolgoztam külföldön. Bár én nem voltam ennyire sértődős és makacs, azért rám is rámfért lelkileg az egyedüllét és az önálló boldogulás.
Hát nem tudom. Ha a párom mondja a telefonba, hogy fáradt, lehet picit rosszul érint, hogy nem beszélünk annyit, de nem veszekszem ezért vele. Ő meg még ennyire se veszi fel, tudomásul veszi, mondja, hogy pihenjem ki magam.
Ilyenen veszekedni?
Ez nem makacsság. Attól, hogy makacs vagy, még meg lehet normálisan beszélni a dolgokat a gondokat.
Ez szimplán két hisztis ember. Pedig én is az vagyok, de megnyugtat, hogy ezek szerint ennyire mégsem.
Ja és még egy.
Nagyon alaposan gondolkozz el azon kérdező, hogy ha nem is folytatjátok, neked szerintem olyan nő kéne aki teljes mértékben papucs, aki mindig azt csinálja amit te akarsz. Szerintem nem fogsz ilyet találni. Vagy ha találnál is... tetszene az neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!