Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme folytatni ha 2x azért ért véget a kapcsolata mert megcsalta a másikat?
Van, csak ne bízd el magad. Ha igazán szerelmes lesz, akkor meg kell tudnia változni.
Illetve nem mindegy az sem hogy miért lépett félre; csakmert jólesett, vagy mert a párja kb le se sz@rta már. Meg hogy szívből belátja e hogy hibázott, illetve ő mondta e ezt el, vagy mástól tudtad meg. Utóbbira nincs mentség, egykor csalfa nőként mondom, hogy ez esetben inkább szakíts
#3 Én kb mindenkit megcsaltam. A mostanit is az igaz, AMÉG nem lett komolyabb. Most viszont már akkor se tudnám megtenni ha hónapokra elmenne (munkája miatt lehetséges). Ennek már több éve, és ez az érzés egyre biztosabb. Persze tudom nyilatkozzak 20 év múlva, de most így érzem. Már családra vágyok, nem kalandozásokra.
De köszi mindenkinek a pirosat.
Simán!!!
Hiszen 3 a magyar igazság, a világcsúcs meg 12 megcsalás után folytatás, lehet, hogy akár még azt is megdöntitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!