Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit tennétek ha a párotok bejelentené, hogy 3 hónap múlva elköltöztök Szegedre?

Figyelt kérdés

2018. nov. 18. 20:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy királyi többesben ne beszéljen, mert nekem igenis van beleszólásom, hogy én hol akarok élni. És nem költöznék sehova sem a fővárosból, szóval megy szépen nélkülem, ha ő meg nem hajlandó maradni (de én ezt a kapcsolat elején általában el is mondom, hogy tudják, mire számítsanak).
2018. nov. 19. 20:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát ő költözhet, de ha ezt ilyen stílusban közli akkor egy személyre keressen lakást.
2018. nov. 19. 21:13
 13/17 anonim válasza:
Örülnék, hogy van egy normális párom, aki velem együtt akar egy élhető környezetben élni, egy szép városban. A kész tény az lenne, hogy "szedd a cuccod asszony, megyünk" két nappal a költözés előtt...
2018. nov. 26. 16:08
 14/17 anonim ***** válasza:
13-as: Hú, mit fogsz ezért kapni :) 7-es vagyok, és engem 8%-ra értékeltek kb. ugyanezért. Úgy tűnik sok GYK-s nem szereti Szegedet.
2018. nov. 26. 17:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolsók: a gond nem Szegeddel van, valóban szép város, és bár én nem költöznék oda mert nekem kicsi, elfogadom hogy valakinek meg Pest túl nagy és undorító, ezen nem fogunk összeveszni. Ahány ember, annyi ízlés.

A probléma a bejelentéssel van. Hogy nem megkérdezi hogy mit gondolok, nem felveti hogy elköltözne a fővárosból mert nem szereti, nincs róla beszélgetés, konstruktív vita, pro-kontra, nincs figyelembe véve hogy nekem állásom van amit szeretek és így fel kell adnom, hogy barátaim, kialakult életterem van amit lehet hogy nem kezdenék újraépíteni, csak feltételezve van hogy én úgyis megyek, és el lett döntve nélkülem.

2018. nov. 27. 01:06
 16/17 anonim ***** válasza:

15-ös: Persze, nyilván nem szép dolog így többes számban bejelenteni, hogy költözünk. Egyes számban se szép, hogy én költözök, te meg ha akarsz jössz, ha akarsz maradsz. Ez így minden, csak nem párkapcsolat.

De amiket te írsz, azok csak feltételezések, semmi részletet nem írt a kérdező. Azt se tudjuk, hogy a párja honnan akar Szegedre költözni, mert nagyon nem mindegy, hogy a fővárosból, másik nagy városból, az ország túlsó végéről vagy egy Szeged melletti kis településről. Azt se tudjuk miért akar ide költözni, együtt élnek-e, van-e munkájuk, köti-e őket bármi a jelenlegi lakóhelyükhöz vagy Szegedhez.

Amúgy meg viccet félretéve, próbáltam kicsit ironikusan válaszolni, arra célozni, hogy maga a kérdező hangsúlyozza ki teljesen fölöslegesen Szegedet. Ha egyszer nem ez a lényeg, akkor nem kellett volna kihangsúlyozni.

2018. nov. 27. 07:57
 17/17 Kovács22 válasza:
miért pont Szegedre? Bár elég szép. Azért még főzze meg a következő heti ebédeket! De felügyelettel :)
2018. nov. 27. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!