Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy férfi 1 hónap járás után tervezi hogy jövőre hova megyünk nyaralni?
Hááát egy hónap azért még elég kevés ahhoz, hogy megismerd a másikat, szerintem. Előtte jobban meg kell ismerni a másikat, megnézni, hogy összeköltözve hogy jöttök ki, hogy megy nektek stb... Utána lehet közös nyaralást tervezni. Na persze, mindenkinél másképpen alakul a kapcsolat, de 1 hónap után inkább azt kellene terveznie, hogy melyik állatkertbe, moziba stb. helyre visz el és nem a közös nyaralásotokat.
Persze, ha egy könnyed kirándulást tervez a hegyekbe vagy valami az már más tészta, de egy több napos nyaralás azért az még korai szerintem.
Azt jelenti h komolyabban tervez veled
de ha ettöl megriadtal akkor nyugodtan mond meg neki
majd jövöre ha esedekes lesz beszeltek rola.
En 2 honap jaras utan Olaszba mentem a ferjemmel nyaralni
es a szüleivel.Amugyis mentek volna reg megszerveztek
a ferjem pedig szerette volna ha en is mek vele
Szeret és anyagilag nem okoz neki gondot. Mi ebben a különleges? Legalább tervez... Ha együtt maradtok, akkor mondjuk már júliusra 10 hónapja lesztek együtt. Nem hiszem hogy ha így lesz örülnél neki, ha bejelentené, 3 nappal előtte, hogy két haverjával elmegy Thaiföldre egy hónapra.
Na látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!