Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura ha 1 hónap járás után én vagyok mindenhol a háttérképe?
Fura, hogy akinek ennyire tetszel + feltehetően szerelmes beléd, szívesen nézeget, ahol csak lehet?
32/f
Lehet, hogy velem van baj és én vagyok túl üres, de soha nem értettem, hogy miért jó ez. Az alapvető dolgot értem, hogyha szeretünk valakit akkor örömteli dolog és felvidíthat, ha megnézel róla egy képet amin mondjuk mosolyog vagy aranyos, de ezt manapság meg lehet tenni 2 másodperc alatt szinte bármilyen elektronikai eszközön vagy fizikálisan egy fotón.
Nekem egyáltalán nem tetszene, ha engem bárki a hátterének akarna használni, mondjuk ennek kicsi a valószínűsége, mert én csúnya vagyok ahhoz, hogy egy háttér legyek és fentebb ki is fejtettem, hogy nem értem, hogy miért is jó.
Nekem fura. Soha, egyetlen barátnőm sem volt háttérképem, pedig nem volt sok, és mindegyiket szerettem, tiszteltem.
De ha boldog vagy vele, ki a francot érdekel, hogy másoknak mi a fura, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!