Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hány hónap járás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hány hónap járás után kezdtétek el megcsalni a barátnőtöket? És miért?

Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 07:12
 1/4 anonim ***** válasza:
3%

Én két hónap után a barátomat az exemmel.

Exemmel jobb a szex és a mai napig összejárunk

2014. dec. 20. 07:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
#1 Te aztán egy remek ember lehetsz!
2014. dec. 20. 07:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány hónap??? Eddig eltelt 9 év, de nem csaltam meg és nem is tervezem. Miért? Mert boldog vagyok vele. Ha nem lennék se csalnám meg. Előbb befejezném vele, aztán keresnék mást.
2014. dec. 20. 07:28
 4/4 anonim ***** válasza:
96%

Engem nagyjából 5 hónap után kezdett csalni az egyik exem, azt, hogy miért, azt viszont csak találgatni tudom. Gondolom, mert lehetősége volt rá, mert akkor jöttem el külföldre tanulni, és csak kéthetente egész hétvégére látott.

Egy másik exem meg ugyan explicit nem csalt meg, de 7 hónap után elkezdett beszélgetni egy konkrét másik lánnyal, és gondolom beleszeretett vagy nem tudom. Ő viszont volt olyan jó fej, hogy előbb szakított, és csak utána jött össze vele.

2014. dec. 20. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!