Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után házasodtatok össze? Előtte hány hónap/év után vállaltátok fel, hogy jártok?
Első perctől kezdve, hogy megvolt az első csók nem volt titok, hogy járunk, sőt, "boldogan ugráltuk" mint a lököttek :D Szóval csak az nem vette le, aki nem akarta :)
Nagyjából 3-4 hónap után összeköltöztünk, 1,5 év körül kértem meg a kezét, és mire le is szerveztük az esküvőt, két évesek voltunk :) Most 9. éve vagyunk házasok, és beleléptünk a 10. -be :)
Az első randi után felvállaltuk. Fél éven belül meg volt az eljegyzés, de a házasságra már nem tudtunk sort keríteni. Kollégista volt majd 300 km-el arrébb, így nem lett volna értelme, úgysem lakhattunk volna egymással. Megvártuk a suli végét és 3 év múlva házasodtunk össze és költözött hozzám.
44F
9 éve vagyunk együtt. Ebből 3 éve házasok, és 6 éve élünk együtt.
Mikor összejöttünk rá pár hétre már "hivatalos volt" :)
két hét ismeretség után kijelentette hogy járunk. én tiltakoztam. 3 hónap múlva összeköltöztünk. fél év múlva összeházasodtunk
(másfél évre rá elváltunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!