Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek összejönni egy 30-as pasival, vagy csak etetne / kihasználna? 16L
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:18
Általánosítás. Attól, hogy rengeteg az ilyen közülük, még nem jelenti azt, hogy mindenkire igaz.
Kérdezőnek:
Egyébként szerinted hosszútávon is működne a dolog egy 30 éves férfival? Nehezen tudom elképzelni, hogy a 14 év korkülönbség ellenére ugyanazt és ugyanabban az időrendben várjátok a kapcsolattól.
"A mai fiatalok.MI az élet nekik: pia,drog, diszkó, köpködök, mert nagyon menő vagyok, össze vissza dugok, mert az milyen jó"
Nem mind ilyen, én se
de bazzmeg... miért nem fogod fel h
1. a pasi büntethető ha lefekszel vele
2. úgyis csak ki akar használni, vmi köcsög pedofil
3. te meg egy hatalmas ribanc vagy...
Normális vagy te? Nem büntethető 14éves kor felett, ha a másik fél is beleegyezik.14év alatt büntetednő, és felette csak akkor hogyha nem akarja a fiatalabb...
Igaz általánosítottam! De nem hiába, mivel gyakorlatilag, alig lehet találni olyat, aki nem ilyen.Tisztelet a kivételnek!
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:40
előző vagyok.Igen ő már családot szeretne.De 18 éves vagyok, és ha érzem, hogy szeret, és nem hagy el, biztonságban vagyok mellette, akkor 3-4év mulva simán jöhet a baba . Legalábbis nálam.De amugyis ki kell próbálni, hiszen nem férjhez mész hozzá.Próbáld ki kérdző!
TE INKÁBB HIBBANT VAGY, HOGY ILYENEKET GONDOLSZ! DEHOGY LENNÉL HIBBANT!MENJ CSAK BELE NYUGODTAN !!!:):)
ez nem ribancság.Nyílván ha csak kefélni akar, akkor hagyd ott!Tegnap is én írtam neked,hogty nyugodtan vállald be!Én simán bevállalnám:)Ha az kell, az kell pont. nincs mese:)szerelemben nincs korhatár:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!