Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Merjek összejönni egy 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek összejönni egy 30-as pasival, vagy csak etetne / kihasználna? 16L

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 21:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
76%

istenem

undorito komolyan gondoljmár bele, azmár egy vén roka

öröké megleszel bélyegezve hogy vén f.asz kel neked

fuuuj istenem....

nemértem ezt a sok fiatal lányt minek nekik öreg ember ...

16L

2010. jún. 25. 21:51
 12/33 A kérdező kommentje:
Mert pl máshogy gondolkozik, és tapasztaltabb mondjuk mint egy velem korú srác...
2010. jún. 25. 21:55
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez a jövö kéremszépen, azthiszem ha elmegy az eszem Én is ezt fogom csinálni. Nézd meg, 21 évesen már talán kezdenek érdeklödni utánam, a kis 16-17 évesek, na de ha 30 leszek, akkor a makkomról fognak enni.

Másrészt, Te már meggyözted magadat, biztos nagyon helyes, meg biztos szerelmes is, van neki autója négy csillogó kerékkel, meg szól valami tuc tuc is benne. Hmmm, eeeez igeeen, a barátnöidnek is tetszeni fog.

Nagy valószínüséggel, csak ki akar használni, ugyanis érett féri, nem kezd egy olyan lánnyal akinek az apja lehetne, az ilyen lúzer és csak a pofája nagy.

Menj bele, majd megkúr mint állat, kidob, utána meg itt fogsz rinyálni, hogy "Kihasznált egy idösebb férfi, mit tegyek, romokban az életem?". Ez kell Neked.

De, ha itt fogsz siránkozni esküszöm felpofozlak!

21/F

2010. jún. 25. 22:03
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Szóval azért, mert tapasztaltabb, mint egy veled egy korú srác?Arra nem gondoltál, hogy ilyen alapon nálad, meg egy 30 éves nő a tapasztaltabb?Amúgy mért kell neked az annyira tapasztalt pasi?Talán te is az vagy ? kétlem.

Szép estét :)

2010. jún. 25. 22:04
 15/33 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűen nem szeretem a velem egyidősek gondolkodását pasikban.
2010. jún. 25. 22:09
 16/33 anonim ***** válasza:
47%
Hát hallod, teljesen megértelek.A mai fiatalok.MI az élet nekik: pia,drog, diszkó, köpködök, mert nagyon menő vagyok, össze vissza dugok, mert az milyen jó.Húzok a kocsival 150-el, mert milyen menő is az, felvágatom a hajam olyanra mint a többinek, mert akkor leszek igazán kóser. Felvezsem az ed hardy-s pólót, mert csak abba tudok feszíteni, hogy nkem mennyi pénzem van. KINEK KELL ILYEN? és nézz kölrül, az össze mai fiatal ilyen.és igen én megértelek, szívesebben járnék 18éves létemre, egy 35 éves pasival, mint egy velem egykorúval. Nálam a pasi 22-től kezdődik.Addig gyerek.
2010. jún. 25. 22:18
 17/33 A kérdező kommentje:
teljesen egyet értek az utolsó hsz-szel...
2010. jún. 25. 22:21
 18/33 anonim ***** válasza:
ésigen, gyere össze nyugodtan!
2010. jún. 25. 22:22
 19/33 anonim ***** válasza:
én is ilyet keresk aki neked van:) utolsó előtti, és azelőtti:D
2010. jún. 25. 22:28
 20/33 anonim ***** válasza:
51%

de bazzmeg... miért nem fogod fel h

1. a pasi büntethető ha lefekszel vele

2. úgyis csak ki akar használni, vmi köcsög pedofil

3. te meg egy hatalmas ribanc vagy...

2010. jún. 25. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!