Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elhagjam a pàrom, vagy maradjak mellette a gyerek muatt?
A pàrommal 3 ève ismerjük egymàst, 1 ève èlünk együtt. 37 vagyok ő 52.
Nem jövünk ki jòl, bàr ő ezt nem ìgy làtja èn igen. Nèmetorszàgba èlünk, nekem ez nem tetszik hiànyzik Magyarorszàg. Neki nem. Veszekszünk, verekszünk , nincs közös èrdeklődèsünk, nem illünk egymàshoz ez szàmomra kiderült ez alatt az egy èv alatt. Szerinte minden rendben,
Kidobtak minket az albèrletből a folyamatos veszekedèsek miatt, most lakàst keresünk. Nem keres jòl, 20-àn màr àltalàban nincs egy vasunk se. Èn erősen gondolkodom hogy hazamegyek, elhagyom, az exem visszavàr aki nagyon szeret , èn is őt, bàr ez màr nem szerelem csak erős szeretet ès kötődès.
20 èvet èltünk együtt, ès a jelenlegi pàrom miatt hagytam el.
Megbàntam, de ő visszavàr. Ez ìgy rendbe is lenne ..de van egy kis gondd...
Gyermeket vàrok
7 hetes terhes vagyok, mèg nincs gyerekem, a pàromnak se.
Màr csak ez tart vissza attòl hogy elmeneküljek innen. A nèmet nyelv nem megy, ezèrt munkàm sincs.
Ez ìgy nem jò, de jön a baba..
Vagyis csak ha megtartom
Mit tegyek ? Tanàcstalan vagyok.
Ha nem lennèk terhes elmennèk.
Mit csinàljak, iràny Magyarorszàg abortusz ès folytassam a boldog èletem?
Vagy szüljem meg ès maradjak vele? Ki mit tenne ha a helyemben volna.
Tudom màr nem vagyok 20 èves..nem nagyon van időm ha gyereket szeretnèk.
De lehet emiatt leèlni valakivel az èletünket?
Nagyon tanàcstalan vagyok.
Mellesleg van ùgy hogy valaki èlete tönkremegy bizonyos szituàciòk miatt
Nàlam is ìgy volt...
Mondjam hogy 14 èvesen egy 10 òràs agyműtèten estem àt?
Antidepresszànsok tinikorban napi hàromszor?
Hmmmm
Ès itt elromlott minden
De persze nem kell ezt megèrteni...csak ìtèlkezni ès vàdaskodni...
Az èletemről ha film kèszülne kasszasiker lenne Amerikàba.....
Sajat eleted sajat kezedben
Tobbi duma ha nem tudtal dolgozni akkor szex se ment volna ugye ?
Igen valòban èn is ìgy gondoltam eddig.
De folyamatosan kattog a fejem
Ha most feladom, ès hazaszaladok , akkor megint vesztettem, ès soha nem lessz belőlem senki, csak egy kitartott aki màsokat kihasznàl
Ùgy döntöttem delveszem a harcot, megszülöm ezt a babàt "ha isten is ùgy akarja" ès felnevelem.
Megtanulom a nèmetet..dolgozok..ès egy erős anya,,, felesèg leszek.
A veszekedèsek miattam voltak, mert mehetnèkem volt a jobb èletbe vissza.
Jò persze a pàrom nem tökèletes, nem is miatta csinàlom.
Egyenlőre rà vagyok utalva mert nem beszèlek nèmetül, de ezen vàltoztathatok, ès ha sikerül..màrpedig mièrt ne sikerülne,,, akkor akàr egyedül is fokytathatom az èletem a picivel.
Köszi a tanàcsokat mindenkinek.
Eddig is tanulhattál volna németül, nem kell a duma. Egy önző, éretlen kis csitri vagy. Lényegtelen hány éves vagy... Soha egy percet nem dolgoztál, ez olyan szinten gáz, hogy azt elmondani nem tudom. És te képes vagy ujjal mutogatni másra, mindegy csak ne te legyél a hibás. Gusztustalan. Ahogy az is, hogy egy ilyen kapcsolatba vállalsz gyereket, ahol ütitek-veritek egymást, gratulálok. Szegény gyereket sajnálom, de baromira. Még egy lelki sérült, kell a világra komolyan.
Nem fogsz te dolgozni később se, alkalmatlan vagy rá, 20 éve nem megy neked, miért most menne?
Engem nem érdekel, hogy le leszek pontozva vagy be lesz nekem szólva, de az van, hogy elcseszted az életed, qrvára és most is el fogod cseszni, csak rohadtul magaddal rántasz egy ártatlan életet. Ez az ami hányinger.
Valòban ...utolsò előtti vàlaszadò
Nem dolgoztam...eltartottak szinte egèsz èletemben
Igen:gyerekes vagyok, ès döntèskèptelen.
Ebben nem egyedül èn hibàztam
Nèzzünk egy 40 èves fèrfit aki elvette egy 16 èves kislàny eszèt azzal hogy szàllodàkba, èttermekbe hordta...diszkòba,
Szòval mindent megadott ami egy 16 èvesnek imponàl...
Ès utàna mèg el is tartott.
Csoda hogy egy ilyen helyzetből egy ilyen szemèlyisèg fejlődik?
Mèg a pènzt se tudom beosztani ..
Most megtehetnèm hogy elvetetem ezt a gyereket ès visszamegyek Magyarorszàgra eltartatni magam.
Higyje el mindenki, hogy könnyebb lenne, mint ebbe a jelenlegi csòròsàgba megszülni ezt a gyereket. Ma voltam ultrahangon , makk egèzsèges. Teljesen pànikba vagyok, 4 hetem van kb hogy elvetessem.
Nehèz.
Rèmàlmaim vannak a gyereknevelèssel kapcsolatban.
Fèlek a szegènysègtől hisz előtte 60000 kabàtokak vàsàroltam, most meg a turira sincs pènz.
A gyerek nem lessz lelki sèrült..ha megszületik ..normàlis csalàdba fog felnőni.
Csak akkor verjük egymàst ha èn ùgy akarom.
Mindig èn ütöttem előszőr , ès addig amìg vissza nem kaptam
Màr többször leìrtam azèrt tettem hogy kidobjon ès zavarjon haza.
Azèrt nem vèdekeztem mert eddig szinte soha nem estem teherbe.
Illetve 2 szer de egyik sem èlt többet 6 hètnèl.
Azelőtt meg ha nem vèdekeztem akkor sem estem teherbe nem volt rendszeres a menszim.
36 èvesen helyreàllt.
Hàt ennyi.
Ennyiből meg semmit nem lehet leszűrni!!!!
Nem ismersz....a gyerekek mindig is imàdtak...bàrki gyerekèről legyen vagu volt szò ..kèt perc alatt felòldòdik a közelembe ès kb ùgy jàtszik velem mintha egy idősek lennènk.
Imàdom a gyerekeket ès mindig is sajàtot szerettem volna ..csak a 23 èvvel idősebb pasim nem akart
Mert neki màr volt kettő
Csak megbolondìtott egy a lànyàval egy idős kislànyt pusztàn azèrt hogy ő jampizzon mindenki előtt hogy a baràtnője 16 èves.
Mèg gyerek voltam a szemèlyisègem ő formàlta ki.
A gyerekekre visszatèrve....kevès ilyen jò anya van mint amilyen èn leszek.
Ebben biztos vagyok...
Felelőssègèrzet azokban nincs akik potyogtatjàk a sok gyereket èsz nèlkül egyik pici màsik kicsi....ès egyiknek sincs meg mindene maximàlisan.
Nem magamèrt aggòdok ebben az egèszben hanem a gyerek sorsa miatt.
Nekem szuperkönnyű az èletem ha èpp azt akarom..
De màr nem akarom, csak aggòdom ez termèszetes...
Akkor lenne gàz ha nem aggòdnèk.
Első baba lessz...normàlis hogy ideges vagyok ès fèlek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!