Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan létezik olyan nő, aki komolyan gondolja, hogy egy nem tervezett gyerek mellette tartja a férfit?
Többször olvastam ilyenről, de el nem tudom képzelni, hogy valaki képes legyen gyakorlatilag csak azért szülni egy gyereket, mert fél egyedül maradni, és ezzel akarja zsarolni a másikat- főleg, hogy így csak rosszabb lesz és közel sincs biztosítva a holtomiglan-holtodiglan, hiszen 20 év és 5 gyerek után is el lehet válni.
Komolyan létezhet olyan nő, aki elhiszi, hogy egy nem tervezett baba megoldás a problémákra?
A nők legalább fele így csinálja.
Hogy aztán ennyire tudatosan... az jó kérdés.
Én arra gondolok, amikor a kapcsolat romokban, már látni a végét, de gyorsan teherbe esik, és ezzel próbálja maga mellett tartani a férfit.
Azért, miután szeretik egymást és közös döntéssel vállalnak gyereket szerintem messze nem ugyanez.
Bizony, létezik! Sajnos vannak ilyen gondolkodású nők.
De nem kizárólag ezért szül az ilyen, hogy ne maradjon egyedül. Ők általában tényleg nagyon akarják a babát és úgy gondolják, hogy mivel nekik máris a még meg sem fogant pici az életük értelme, a mindenük, a férfi pont ugyanígy fog érezni és nem hagyná magára a gyereket és vele együtt a gyerek anyját sem. Meg hogy a gyerek érdekben majd a férfi is megpróbálja megmenteni a romokban heverő kapcsolatot.
Tele vannak a szappanoperák ilyenekkel... aki meg azokon szocializálódik, és ez alapján építi fel az érzelmi intelligenciáját, az sajnos beleeshet ebbe a hibába... kár, hogy nem csak magával, meg nem csak a pasival, hanem még a gyerekkel is kiszúr ilyenkor... :'(
27N
hajajjj még mennyi ilyen nő van!
mindig "véletlenül" lesznek terhesek főleg ha egy pénzes pasival vannak együtt
Igen, vannak olyan nők, nem is kevés, akik ezzel zsarolják majd azt a férfit, akiket mindenképp meg akarnak tartani maguknak.
Ez végtelenül mocskos dolog, több életet tönkretehet egy ilyen döntés, sajnos nem tudják felfogni ennek a súlyát és következményeit.
Én nőként mindig elhűlök ezeken a csajokon. Képesek azt hinni, hogy egy amúgy is instabil kapcsolatot, majd helyrehoz egy gyerek. Sőt továbbmegyek a gyerekvállalás szerintem olyan dolog, ami még egy stabil kapcsolatot is megpróbáltatás elé tesz (sokszor hallani, hogy a gyerek után romlott meg a dolog).
Ami nem megy azt nem kell erőltetni, egy gyereknek meg marhára hiányzik, hogy marják egymást a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!