Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elhagjam a pàrom, vagy maradjak mellette a gyerek muatt?
A pàrommal 3 ève ismerjük egymàst, 1 ève èlünk együtt. 37 vagyok ő 52.
Nem jövünk ki jòl, bàr ő ezt nem ìgy làtja èn igen. Nèmetorszàgba èlünk, nekem ez nem tetszik hiànyzik Magyarorszàg. Neki nem. Veszekszünk, verekszünk , nincs közös èrdeklődèsünk, nem illünk egymàshoz ez szàmomra kiderült ez alatt az egy èv alatt. Szerinte minden rendben,
Kidobtak minket az albèrletből a folyamatos veszekedèsek miatt, most lakàst keresünk. Nem keres jòl, 20-àn màr àltalàban nincs egy vasunk se. Èn erősen gondolkodom hogy hazamegyek, elhagyom, az exem visszavàr aki nagyon szeret , èn is őt, bàr ez màr nem szerelem csak erős szeretet ès kötődès.
20 èvet èltünk együtt, ès a jelenlegi pàrom miatt hagytam el.
Megbàntam, de ő visszavàr. Ez ìgy rendbe is lenne ..de van egy kis gondd...
Gyermeket vàrok
7 hetes terhes vagyok, mèg nincs gyerekem, a pàromnak se.
Màr csak ez tart vissza attòl hogy elmeneküljek innen. A nèmet nyelv nem megy, ezèrt munkàm sincs.
Ez ìgy nem jò, de jön a baba..
Vagyis csak ha megtartom
Mit tegyek ? Tanàcstalan vagyok.
Ha nem lennèk terhes elmennèk.
Mit csinàljak, iràny Magyarorszàg abortusz ès folytassam a boldog èletem?
Vagy szüljem meg ès maradjak vele? Ki mit tenne ha a helyemben volna.
Tudom màr nem vagyok 20 èves..nem nagyon van időm ha gyereket szeretnèk.
De lehet emiatt leèlni valakivel az èletünket?
Nagyon tanàcstalan vagyok.
Az exem nem nevelnè fel màs gyerekèt.
Visszavàr, szeret, de gyerek nèlkül....
Nincs aki tudna neked segíteni? Szülők, testvérek?
A terhességmegszakítást nem tartom jó ötletnek. Volt már elhalt terhességed,most kaptál egy új esélyt az élettől babára. Igen is állj talpra, a baba kell, hogy adjon neked annyi erőt ami segíteni fog erőt meríteni a továbbiakban.
A gyermek a legszebb dolog egy nő életében, ő lesz az akit ha szeretetben nevelsz bármikor ott lesz neked, aki feltétel nélkül szeretni fog, aki boldogságot hoz a mindennapokba. Harcolj érte.
Harcolnèk èrte ha nem ilyen körülmènyek lennènek.
Apa nèlkül nőjjön fel?
Nem nincs senki aki segìthetne, engem is a nagymamàm nevelt fel mert anyàmnak nem kellettem.
Èn mindent meg szerettem volna adni a picinek
Belèrtve apukàt is.
De rossz embert vàlasztottam nem illünk össze, tudom, ez biztos...
Ő ès èn teljesen màs vilàg..
Mèg adok egy kis időt magamnak...ès àtgondolom ùjra..
Aki annyira letàmadt hogy hülye vagyok meg ilyesmi az szègyellje magàt...
Èn mindig egy picire vàgytam...ezèrt alakultak ìgy a dolgaim
De nem vagyok egy felelőtlen nő..kìnozni, ès azèrt megszülni egy èletet hogy ne legyen normàlis èlete azt nem akarom.
Felelőssèg azèrt van bennem..ès a màsodik baba nem volt tervezve..3 hònapja 6 hetesen elhalt egy terhessègem..azt befejeztèk..a doki nem adott fogamzàsgàtlòt..mondvàn nem szedhetek mert elmùltam 35..
Ès nem gondoldtam volna hogy ilyen hamar összejön ùjra..egyszer voltunk együtt abban a hònapba..37 èvesen az ember màr nem esik olyan könnyen teherbe.
Legalàbbis azt hittem
Ilyen kapcsolatban a babának sem lenne jó élete és te is kikészülnél, erősebb vagy egyedül, mint a rossz ember mellett.
Nem is arra gondolok ,hogy kerüljön be egy árvaházba.
Erre gondolok:
Igen...ràm is mondtàk màr hogy pco ..vagyok..
De kezdem ezt kètsègbe vinni.
Nàlam is emiatt nehèz a döntès.
Lehet hogy utàna nem kapok esèlyt
Ràadàsul mèg a pajzsmirigyem is rosszalkodik..nàlam nem a pco van jelen szerintem
Fèlrekezeltek..pajzsmirigy betegsèg...
Ès ezzel a problèmàval nem egyszerű a teherbeesès..
Szia.
Hasonló "kapcsolatban" vagyok.Még egy darabig, nem sokàig, annyi a különbség, hogy nem vagyok terhes.
4 évvel ezelőtt szétmentünk a lànyom apjàval, mert szerelmes lettem a mostani élettàrsamba.
Rettentő féltékeny volt a kezdetektől, de akkor még nem bàntott.Nem dolgozom, ahogy összejöttünk utàna fél évre beteg lettem egy vegyszertől, otthagytam a helyet.Azóta itthon vagyok, közben elvégeztem egy OKJ-tanfolyamot.Nem akarta hogy dolgozzak, hisz férfiak között lennék.
Tegnap nem engedte, hogy rágyújtsak, vizet igyak, mert ő vette.Nem részletezem mennyire megvert tegnap.A gyerek előtt nem bánt, az apjànàl volt tegnap a lànyom.
Ma reggel 6 óta csak önéletrajzokat küldözgetek.
Csak azért írtam le, hogy tudd, ebből csak úgy van kiút, ha elhagyod.Eddig én se néztem ezzel szembe, de tegnap màr muszàly volt.
Én nem merném megtartani a babàt.
Gyere haza, és próbàld elkezdeni az életedet.Vagy egyedül, vagy az exeddel.
Talàn nekem is sikerül.
Kitartàst kívànok, és csak jót!
Remélem jól fogsz dönteni.
34N
#28 vagyok
Engem többet eltartani nem fog senki, teszek a jólétre, nem hagyom ezt többet senkinek!
Te se hagyd, mert làtod milyen kiszolgàltatott helyzetben lenni.
Hagyd el a párod, költözz haza. Ez Az,amit mindenkép tegyél meg.
Az abortusz nehéz kérdés, ezt neked kell eldöntened.
Esetleg menj vissza az exhez, ha jó volt vele. 20 év után normális, hogy nincs lángoló szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!